Koukejte na svět skrz Komono

Koukejte na svět skrz Komono

12. července 2017, Komono, značkové brýle, sluneční brýle, kolekce Rose Quartz, jemné barvy,

Sponzorované odkazy

Belgická značka slunečních brýlí, brýlových obrub a hodinek Komono se vám představuje s letní kolekci Rose Quartz v jemném barevném ladění.

Transparentní růžová a tyrkysová barvička s kolekcí Rose Quartz přináší svěží verzi legendárních stylových modelů Komono Coco, Vivien, Lulu a Phoenix. Soudobé jemné růžové obroučky se u Rose Quartz variant efektně doplňují s chladnou barvou tyrkysových tónů postranic a šedými kouřovými skly.

sluneční brýle Komono Coco z kolekce Rose Quartzsluneční brýle Komono Coco z kolekce Rose Quartz

Rose Quartz

Celá kolekce Rose Quartz, alias růženín, evokuje stejně tak jako tento kámen pocity lásky, něžnosti a ženské síly. Sluneční brýle jsou elegantní, šik a lákají k využití do horkých slunečních letních dní. Komono mohou být skvělým doplňkem vašeho outfitu, ať to je denimový look, anebo šaty či šortky s topem. Tyhle apartní sluneční brýle vám udělají krásnou tečku outiftu vždy.

sluneční brýle Komono Lulu z kolekce Rose Quartzsluneční brýle Komono Lulu z kolekce Rose Quartz

Komono

Sluneční brýle Komono jsou praktickým a krásným doplňkem. Mají polykarbonátová skla se zvýšenou odolností proti poškrábání a ochranou UV 400. Jsou tedy komfortní a pro zdraví ve slunečních dnech doslova nezbytné.

sluneční brýle Komono Phoenix z kolekce Rose Quartzsluneční brýle Komono Phoenix z kolekce Rose Quartz

Značkové brýle Komono se pohodlně nosí, jsou lehké a materiálem velmi příjemné na dotek. Ke všem brýlím Komono dostanete parádní kožený obal s vyraženým logem a čisticím hadříkem jako bonus. A cena slunečních brýlí Komono z kolekce Rose Quartz? Každý kousek vás přijde na 1290 Kč.

sluneční brýle Komono Vivien z kolekce Rose Quartzsluneční brýle Komono Vivien z kolekce Rose Quartz

Značka Komono

Belgická značka Komono se od roku 2009 věnuje tvorbě kvalitních, progresivních a nadčasových hodinek, slunečních brýlí a nově také brýlových obrub za dostupné ceny. Značka Komono má dosah po celém světě a patří mezi hodně rychle rostoucí nové značky módních doplňků.

Komono v sobě efektně pojí retro prvky s futurismem, klasiku s moderními trendy, tedy design s uměním. Jak napovídá samotný název Komono, což je japonsky a v překladu znamená malé věci, design všech kousků doplňků Komono spojuje minimalistickou formu čisté esence kultury, spolu s hrdým příznakem belgické tradice o precizní řemeslné práce. To vše s použitím nejkvalitnějších moderních materiálů.

Všechny tyto kousky a mnohé další najdete na Komono.com .

Zdroj foto: Komono

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu