Znáte tajemství svěžesti? My ano!

Znáte tajemství svěžesti? My ano!

22. července 2017, BIO korektor Coulear Caramel se štětečkem, korekce, známky únavy, krása

Sponzorované odkazy

Působí vaše pleť mdle a unaveně? Ukažte svou novou, lepší tvář. Rychle a jednoduše. Nevěříte? S novým bio korektorem Coulear Caramel je nemožné možné. Rozjasněte se!

Nákupní tip: BIO korektor Couleur Caramel se štětečkem je nepostradatelným pomocníkem vizážistů na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes a při pařížských fashion weeks.Nákupní tip: BIO korektor Couleur Caramel se štětečkem je nepostradatelným pomocníkem vizážistů na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes a při pařížských fashion weeks.

Couleur Caramel

Francouzská značka Couleur Caramel byla uvedena na trh v roce 2003 jako první profesionální dekorativní kosmetika v bio kvalitě. Cílem značky je dělat ženy krásné, zdravé. Špičkové produkty této značky nesou uznávané certifikáty ECOCERT A QUALITE FRANCE. Cenné ingredience, které se při výrobě kosmetiky používají, jsou zárukou zdravé pleti.

Rozjasňovač umí divy!

Kvalitní rozjasňující korektor je tajným kouzlem, které by nemělo chybět v žádné ženské kosmetické taštičce. Účinně odstraňuje známky únavy a zapůjčuje pleti odpočatý, zářivý lesk. Rozjasňovač v peru od Couleur Caramel je navíc velmi praktický, nezabere téměř žádné místo a můžete jej mít vždy s sebou. Je obohacen o arganový olej, který stimuluje syntézu kolagenu, obnovuje buněčnou strukturu a zlepšuje elasticitu pokožky. Organická voda z damašské růže stimuluje regenerační procesy pleti, udržuje ph pokožky, má uklidňující a protivráskové vlastnosti. Meruňkový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamín A, B a E, hydratuje, zvláčňuje a regeneruje. Přidané bambucké máslo má vysoký obsah vitamínu A, E, F a napomáhá regeneraci pokožky. 98, 8 % veškerých složek je přírodního původu a 14 % z bioprodukce. Korektor splňuje požadavky na certifikaci vegan a značka se zaručuje netestováním na zvířatech.

BIO korektor Couleur Caramel se štětečkem odstraňuje známky únavy a probudí pleť k zářivému lesku. Přírodní kosmetika je tou nejlepší cestou ke spojení s přírodou.

Díky svému tekutému složení se snadno nanáší a perfektně zakryje veškeré neduhy pleti jako jsou kruhy a váčky pod očima. Po nanesení korektoru je pokožka ihned vyživována a projasněná po dlouhou dobu. To vše bez nechtěného zvýraznění vrásek.

Hodí se pro všechny typy pleti včetně velmi citlivé. K dostání je ve třech odstínech: Light sandy beige (světlý, neutrální podtón), Light beige (světlý, studený podtón) a Natural beige (středně tmavý, neutrální podtón).

Tipy na líčení

Jak korektor nanést? Jednoduše. Aplikujte pomocí zakomponovaného štětečku na všechny potřebná místa – oblast kolem očí, nosu nebo brady. Vizážistka z Couleur Caramel radí aplikovat až po nanesení make-upu. Pro lepší výsledek zlehka vklepejte prsty. Bezchybný vzhled dovršíte kompaktním pudrem, který korektor dobře zafixuje.

K dostání na Milujibio.cz za 655 Kč.

Foto: Milujibio.cz, facebook Milujibio.cz, Couleur Caramel.com

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu