Biosophy: na vlně luxusu

Biosophy: na vlně luxusu

6. srpna 2017, Luxusní organická kosmetika, beauty concept store, Biosophy

Sponzorované odkazy

To nejlepší z přírodní kosmetiky na jednom místě? Jedině v Bisophy. Tento jedinečný obchod totiž jede na vlnách organiky a bio. Potěšte se tou nejlepší kosmetikou, která uzdravuje tělo i mysl.

Biosophy beauty concept store přináší unikátní propojení bio filozofie v oblasti prodeje kosmetiky a kosmetické péče.

Biosophy – pure beauty

Beauty concept store Bisophy nabízí širokou škálu kosmetických produktů těch nejkvalitnějších světových značek, které lze zakoupit ve stylovém kamenném obchodě v pražském Karlíně a v e-shopu. V nabídce je široké portfolio produktů v péči o pleť, tělo a vlasy. Nechybí i dekorativní kosmetika. Kosmetiku je možné nejenom zakoupit, ale i vyzkoušet na vlastní kůži.

Kosmetický ráj

Žádná ze značek, kterou nabízí Biosophy, není testovaná na zvířatech. Na své si přijdou také vegani a celiaci. Vybírat můžete ze značek: 100 % Pure, Abel Odor, BeautySoClean, Couleur Caramel, Fra Lippo Lippie, Ilia Beauty, John Masters Organics, Juice Beaty, Nobilis Tilia, Real Techniques, Sienna Byron Bay, So´BiO étic. V čem jsou výjimečné?

100 % Pure

Americká značka je vyrobenou z přírodních surovin té nejvyšší kvality. Vybírat můžete jak z produktů péče o tělo, tak z široké nabídky dekorativní kosmetiky, která je naprostým unikátem. Dekorativní kosmetika je totiž první kosmetikou na světě vyrobenou z barevných pigmentů z ovoce a zeleniny. Většina produktů od 100 % Pure je vegan a značce komplet byl udělen celosvětově platný certifikát HCS, který zaručuje, že jednotlivé produkty a složky v kosmetice obsažené nebyly testované na zvířatech.

Oční krém Káva proti tmavým kruhům a váčkům pod očima a ovocem pigmentovaná prodlužující černá řasenka.Oční krém Káva proti tmavým kruhům a váčkům pod očima a ovocem pigmentovaná prodlužující černá řasenka.

Abel Odor

Značka Abel Odor představuje kolekci pěti unisex vůní. Vytvořila je Novozélanďanka Frances Shoemack společně s parfumérem Isaacem Sinclairem. Parfémy Abel jsou vyrobeny z zcela přírodních ingrediencí s nulovými živočišnými složky. Parfémovaná voda s chladnou orientální vůní a smyslná elegantní voda napravo.Parfémovaná voda s chladnou orientální vůní a smyslná elegantní voda napravo.

Dezinfekční čistič štětců Wipeout od BeutySoClean

Na čištění kosmetických štětců je ten pravý čistič Wipeout, který dokonale odstraní zbytky produktů. Obsahuje mořskou sůl, která je účinná na bakterie, zároveň šetrná ke štětcům i pleti. Příjemně voní.

Díky čističi Wipeout od značky BeuatySoClean je čištění štětců příjemné a bezpečné.Díky čističi Wipeout od značky BeuatySoClean je čištění štětců příjemné a bezpečné.

Couleur Caramel

Francouzská značka Couleur Caramel byla uvedena na trh v roce 2003 jako první profesionální dekorativní kosmetika v bio kvalitě. Cílem značky je dělat ženy krásné, zdravé. Špičkové produkty této značky nesou uznávané certifikáty ECOCERT A QUALITE FRANCE. Cenné ingredience, které se při výrobě kosmetiky používají, jsou zárukou zdravé pleti. Kompaktní make-up v praktickém balení poskytuje výborné krytí s lehkou pudrovou texturou. V dostání v několika barevných odstínech.Kompaktní make-up v praktickém balení poskytuje výborné krytí s lehkou pudrovou texturou. V dostání v několika barevných odstínech.

Eco by Sonya

Značka Eco by Sonya se proslavila samoopalovacími přípravky, které neobsahují nic škodlivého a umělého, žádné syntetické potravinářské barvivo. Jsou vyrobeny z přírodního kakaa (kakaových bobů), bylin, extraktů květin, extraktů z ovoce a heřmánku. Značka vlastní certifikát za přírodní samoopalování– Organic Food Chain. Přírodní samoopalovací krém a mléko.Přírodní samoopalovací krém a mléko.

Fra Lippo Lippie

Ke značce Fra Lippo Lippie neodmyslitelně patří logo růžového plameňáka, kterého vytvořila berlínská výtvarnice Monique Balmatie Jagroe. Fra Lippo Lippie je přírodní veganská a bezlepková kosmetika. Z jejich nabídky můžete vybírat multifunkční líčidla na rty a tváře a balzámy na rty. Tónovací balzám Switi Manja a multifunkční líčidlo na tváře a rty Ziggy.Tónovací balzám Switi Manja a multifunkční líčidlo na tváře a rty Ziggy.

IIia Beauty

Ilja Beauty nabízí širokou řadu přírodní dekorativní kosmetiky vhodnou pro všechny ženy. Produkty obsahují až 85 % organických složek bez parabenů, ropných produktů, plniv, umělých konzervantů, lepku ani mléčných složek. Kosmetika Ilja Beauty není testovaná na zvířatech, je vegetariánská a některé výrobky nabízí čistě na veganské bázi. Jednotlivé výrobky zaujmou na první pohled, jsou baleny do luxusních obalů z recyklovaného hliníku. Rtěnka Neon Angel a multifunkční tyčinka Tenderly.Rtěnka Neon Angel a multifunkční tyčinka Tenderly.

John Masters Organics

Americká značka s dvacetiletou tradicí uspokojí ty nejnáročnější zákazníky. Je synonymem pro kvalitu a bezpečnost. Přípravky od John Masters Organics jsou tvořeny účinnými přírodními ingrediencemi, které pocházejí z biofarem a získaly certifikáty EcoCert a Quality Assurance International. Kosmetika není testovaná na zvířatech a kromě včelího vosku a medu neobsahuje živočišné látky. Tuto značku si chválí řada hvězdných herců jako je Zooey Deschanel, Jake Gyllenhaal a Jessica Alba. Vyzkoušet můžete některý z prvotřídních šampónů, mýdel, krémů. Obnovující šampon s medem a ibiškem a krém na ruce Pomeranč a Růže.Obnovující šampon s medem a ibiškem a krém na ruce Pomeranč a Růže.

Juice Beauty

Kalifornská organická pleťová a dekorativní kosmetika Juice Beauty je v Česku poměrně nová, o své kvalitě vás však přesvědčí po prvním použití. Základ kosmetiky Juice Beaty tvoří organické rostlinné výtažky bohaté na antioxidanty a vitamíny, které mají na pleť blahodárný vliv. Většinu ingrediencí značka získává z ekofarem, proto je sympatická mnohým zákazníkům. Tváří kosmetiky je herečka Gwyneth Paltrow, která se stala kreativní ředitelkou pro make-up Juice Beuty. V současné době značka nabízí více než 75 produktů bohatých na přírodní rostlinné pigmenty a antioxidanty.

Tekutá rtěnka a hydratační make-up.Tekutá rtěnka a hydratační make-up.

Nobilis Tilia

Nobilis Tilia je značkou vyrábějící českou pěstící aromaterapeutickou kosmetiku určenou pro všechny věkové kategorie a pro různé problémy. Značku založil přírodovědec Zbyněk Šedivý a jeho hlavním motem je žít s přírodou ve společné symbióze. Kosmetické produkty jsou vyráběny z poctivých zdrojů, jedná se o 100% přírodní éterické oleje, kvalitní rostlinné oleje a bioaktivní látky Firma je členem Unie kosmetiček a Asociace českých aromaterapeutů.Růžový pleťový olej a krém na rozšířené žilky Arteris.Růžový pleťový olej a krém na rozšířené žilky Arteris.

Real Techniques

Značka kosmetických štětců Real Techniques vznikla v roce 2011. Tyto vysoce kvalitní štětce navrhly vizážistky Samanthou a Nicole Chapmanovou, které pracovaly pro značky MAC, Estée Lauder a Chanel. Štětce jsou vyrobené ze syntetických štětin, které jsou nebesky. Měkké a ručně zkosené. V kolekci štětců jsou na výběr štětce na make-up, pudr, tvářenku, oční stíny a štětce pro kouřové líčení, stínování a konturování. Štětce je možné také zakoupit komplet v kosmetické sadě. Vybírat můžete z několika barevných variant. Růžový vysouvací štětec Kabuiky a multifunkční houbička na make-up.Růžový vysouvací štětec Kabuiky a multifunkční houbička na make-up.

Sienna Byron Bay

Australská značka Siena Byronn Bay se specializuje na laky na nehty a produkty nehtové péče. Pojmenování nese podle slavné australské pláže Byron Bay. Všechny její produkty jsou veganské a nejsou testovány na zvířatech. Laky mají dlouhotrvající netoxické složení. Zaujme i obal, víčko každého laku je vyráběno ručně ze dřeva stromu, který byl odstraněn kvůli udržitelnosti a omlazení lesa. Potisk na obalu je ze sójového inkoustu a zajišťují ho lokální firmy, a to na recyklovaný papír. Celý proces výroby se realizuje v Austrálii, a tudíž nevzniká žádná karbonová stopa. Netoxický lak na nehty Charm s jemným stříbrným třpytem.Netoxický lak na nehty Charm s jemným stříbrným třpytem.

SO’BiO étic

Poslední značkou, kterou lze v Biosophy zakoupit je francouzská značka SO’BiO étic, jejíž produkty jsou dermatologicky testovány a obsahují aktivní látky, které mají prokazatelné účinky. Vybírat můžete například z micerálních vod, které jsou rychlým, účinným a šetrným odličovadlem jak na pleť, tak oči.

Zklidňující micelární voda Calendula a čistící micelární voda Aloe Vera.Zklidňující micelární voda Calendula a čistící micelární voda Aloe Vera.

Foto: Biosophy.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu