Vyzrajte na lichožrouty! – Sady ponožek SOLOSOCKS

Vyzrajte na lichožrouty! – Sady ponožek SOLOSOCKS

24. července 2017, Nila, ponožky, bio-bavlna, dámské, pánské, ona, on, SOLOSOCKS, lichožrouti, barevné, vzory, veselé, unisex, pro muže i ženy, životní prostředí

Sponzorované odkazy

Všechny ženy znají několika-fázový prací proces – roztřídit špinavé prádlo, hodit ho do pračky, nechat usušit, vyžehlit a roztřídit spodní prádlo a ponožky. Pokud máte početnější rodinu, tak se vám při posledním dvousloví možná zježily všechny chlupy na zádech. Třídění ponožek je skutečně pro mnohé noční můrou. Když k němu přeci jen dostanete odvahu, tak se téměř pokaždé stane, že alespoň jedna ponožka zůstane plonková, ne-li více. Řeknete si, že jejich identická dvojčata zřejmě zůstala v jiné hromádce a odložíte ponožky stranou. Při dalším třídění se však neobjeví a nakupí se k nim další jednotlivé kusy bez protějšků. Klidně i po sto vypráních jsou stále osamocené někde v rohu skříně a už se nikdy nedočkají toho, že se z nich stane pár. A jak je tohle možné? Mohou za to lichožrouti! Ti se totiž ponožkami živí, ale vždy snědí jen jednu a to tu lichou.

Na lichožrouty lze vyzrát a to se sadou ponožek SOLOSOCKS, které naleznete v prodejní galerii nebo na internetovém obchodě Nila. Vybírat zde můžete celkem ze šesti různých sad ponožek. Každá z nich nabízí sedm různých ponožek, které lze jakkoli kombinovat. Všechny ponožky jsou vyráběné z nejjemnější organické bavlny a mají dvojitou pružnou měkkou špičku, takže jsou vhodné i pro diabetiky. Ruční spoje ponožek jsou téměř neviditelné. Sady ponožek SOLOSOCKS se prodávají ve speciálně navržené recyklovatelné krabičce, která udělá radost všem milovníkům životního prostředí.

Sady ponožek Gehry (červená), Holscher (modrá), Jacobsen (žluto-zeleno-modro-béžová), Klint (fialovo-žluto-šedo-béžová), Van Dyke (modro-žluto-šedá) a Wilhelm (černo-šedá) jsou unisex a ocení je jednak ona, tak i on. Ponožky SOLOSOCKS se tedy dají považovat za dámsképánské. V rodině se nemusíte hádat, jaké ponožky jsou čí, protože je mohou nosit skutečně všichni. Jejich veselé barevné vzory ocení rovněž děti. Ponožky jsou však nabízeny ve dvou velikostech a to 36–40 a 41–46. Řeč je tedy o dětech ve věku deset let a více. V rodinách s většími a dospívajícími dětmi budou sady ponožek SOLOSOCKS hotovým pokladem.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu