Potěšte svou lásku na svatého Valentýna dárečkem od F&F

Potěšte svou lásku na svatého Valentýna dárečkem od F&F

4. ledna 2011, F&F, F&F, F&F spodní prádlo, valentýnský dárek, dárek na valentýna

Vánoční svátky uplynuly jako voda, silvestrovské oslavy jsou za námi a než jsme se nadáli, je tady nový rok, se vším, co k němu patří – počínaje novoročními předsevzetími, přes spoustu plánů, pracovních i soukromých, až po nejtajnější sny a přání, která se třeba právě v tom nadcházejícím roce vyplní.

Novoroční čas je především časem sounáležitosti a tak je nasnadě, že jedním z prvních svátků v roce, které celý svět slaví, je den svatého Valentýna – svátek lásky a náklonnosti. Přesto, že se nejedná o ryze českou tradici, věříme, že promarnit byť jedinou příležitost k oslavě lásky, by byl hřích. A proto jsme připravili několik tipů na valentýnský dáreček, který bude milou pozorností nejen pro vaši obdarovanou polovičku.

Svůdné spodní prádlo od F&F je tou pravou „valentinkou“ pro vaši milou! Zcela nový styl přináší kolekce jaro/léto 2011, jež nalezla inspiraci ve značce luxusního prádla Agent Provocateur – sexy modely, klasické sety i korzetové body, vyznačují se kombinací jemné síťoviny s pevným vyztužením, převládá černá a červená barevná škála.

CENA – body 420 Kč, podprsenka 350 Kč, kalhotky 140 Kč

Vybrat dárek pro našeho miláčka je vždy oříšek, a to jsme se sotva vzpamatovali z vánočních nákupů. Zkuste klasické boxerky nebo měkoučký župan, ve kterém se bude muž vašeho srdce cítit jako v bavlnce.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu