Letní kolekce Tatiany Kovaříkové

Letní kolekce Tatiany Kovaříkové

8. srpna 2017, Tatiana Kovaříková, kolekce, dámská kolekce, dámské oblečení, návrhářka, TATIANA, Tatiana by Tatiana Kovaříková, léto 2017

Sponzorované odkazy

Tatiana Kovaříková patří k českým návrhářským klenotům, které uznávají pro jejich tvorbu i v zahraničí. Není divu, její kolekce jsou plné luxusu a originality zároveň, což je nadčasová kombinace, která jen tak nepřestane bavit. Nejnovějším počinem této návrhářky je kolekce TATIANA pro léto 2017, která byla klientům představena během exkluzivní módní přehlídky v hotelu Four Seasons v Praze. Najdeme v ní Tatianin typický rukopis, tedy čisté linie, preciznost, ženskost a již zmíněnou nadčasovost.

Óda na monochromatický look

Čistota a jednoduchost jsou tím, co na celé kolekci TATIANA by Tatiana Kovaříková na léto 2017 upoutá na první pohled. Tento koncept pak podporují kvalitní materiály, padnoucí střihy a perfektní zpracování. Co se týče barev, vévodí kolekci především bílá a černá. Tento monochromatický look pak místy nabourávají výrazné odstíny korálové a růžové spolu se stále trendy květinovým vzorem.

Ženskost stále v kurzu

Ženskost a elegance patří k prvkům, které z módy nevycházejí. I to patrně inspirovalo při tvorbě nové kolekce Tatianu Kovaříkovou. Potřebnou jemnost do nové kolekce vnáší romantizující prvky inspirované stylem 70. let, volánky i krajky. Jedná se zároveň o ty největší trendy současné sezóny, které krásně zapadnou do šatníku každé dámy. Skvěle zde pracují také kontrasty – široké formy v protikladu s úzkými liniemi. Zajímavě pak působí prodloužené délky, které v kolekci vynikají.

Dámská móda na den i noc

Jednotlivé kousky se hodí pro mnoho různých příležitostí. Některé svou ležérností budou tou pravou volbou pro letní večery strávené na letní zahrádce vašeho oblíbeného baru a přibalit si je můžete, i pokud vás čeká dovolená u moře. Další pak vytvoří perfektní outfit do práce či na významné společenské události. Kolekce TATIANA v sobě ukrývá nejen šaty pro denní nošení, ale objevíte zde i skvosty ze speciální edice večerních šatů. Zárukou, že v nich skutečně oslníte, je nejen samotná návrhářka, ale také materiál. Róby jsou totiž tvořeny z krajek a tylů ze Španělska a dokonale tak ztělesňují cit pro detail a kladou důraz na neodolatelnou ženskou smyslnost.

Foto: Tatiana Kovaříková

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu