Trendy předělávky od Levi's®

Trendy předělávky od Levi's®

12. srpna 2017, Levis, podzimní kolekce, předělávky, denim, džíny, Levi's® Altered

Sponzorované odkazy

Už přes 144 let Levi's® nabízí džínové kousky, jež se staly kultovním oblečením. Nosí je a doslova miluje celý svět. A nová podzimní kolekce Levi's® Altered je tredny. Je totiž přizpůsobivá.

Denimové ikony jako džíny 501® nebo džínová bunda, jsou dnes jakýmsi tvůrčím plátnem pro všechny, kdo si je chtějí přizpůsobit a vyjádřit svůj názor. Všichni mají rádi džíny, ve kterých se denně žije, nové, cool i retro styl. A ještě raději lidé jsou, když si mohou džínové kousky přizpůsobit a upravit své vlastní osobitosti a originalitě.

A právě tuto zálibu zakomponovali tvůrci do podzimní kolekce Levi's® Altered, tedy Levis změněné, což znamená skutečně, doslova a do písmene změněné, upravené a předělané klasické designy, přesně pro všechny lidičky s alternativním vkusem.

Jedinečné kousky mají výrazné detaily, jako stočené švy, odpárané límce nebo manžety, nezačištěné lemy, skryté kapsy na mince, nevyšisované partie a záplaty. Je zde vidět práce s různými odstíny denimu, využitím vintage motivů a materiálů z tradičních tkalcoven. Kousky jsou klasicky ušity, a znovu rozpárány, a opětovně malinko jinak sešity.

V kolekci jsou k mání mimo džísek nejoblíbenější střihy džínů – pánské pětsetjedničky, Skinny 510™ nebo Slim 511™ a dámské Skinny 501®, 711 i High Rise Skinny 721 nebo super široké zvonáče a další.

Kolekce Levi's® Altered vychází od věrných fanoušků značky a toho jak si přizpůsobují Levis denimovky a vytvářejí tak své vlastní modely. Těm nyní Levis ušetřil část práce. Vyzkoušíte Levis předělávky?

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu