TOUS Medallions kolekce pro podzim a zimu 2017 je tu!

TOUS Medallions kolekce pro podzim a zimu 2017 je tu!

14. září 2017, Tous, Medallion, podzim 2017, šperky, luxusní šperky

Sponzorované odkazy

TOUS, lifestylová značka šperků, ale také hodinek, parfémů a dalších doplňků, vítá nadcházející sezónu novou kolekcí. Tentokrát se zaměřila na medailonky, z nichž designéři značky vytvořili hned čtyři úžasné kolekce. TOUS se tak drží svého motta „You tell stories with words, we tell them with jewelry“ (tedy „vy vyprávíte příběh slovy, my ho vyprávíme šperkem“) a začíná prostřednictvím nové kolekce vyprávět příběh plný symbolů a drahokamů. Tous kolekce Medallions podzim a zima 2017 přichází!

IDOL

V kolekci Idol je všechna pozornost upínána k symbolům. Ty byly v dřívějších dobách naprosto zásadní ve věcech komunikace a vztahů mezi lidmi. Spojovaly lidi se stejným vyznáním, kulturou, příslušností a platí to tak dodnes. Zároveň hrály roli talismanů a představovaly ochranu před zlými silami, dodávaly sílu, štěstí, odvahu. Inspirovány těmito symboly vznikly nové ikony značky TOUS, mezi něž patří slon, had, ruka Fatimy a kříž, jedny z nejoblíbenějších a nejužívanějších symbolů vůbec.

DO

Pakliže chcete prostřednictvím šperků vyprávět svůj vlastní příběh a celý si jej podle své nálady vytvořit, pak je tu pro vás kolekce Do. Nabízí možnost kombinování ve stylu Mix&Match a umožňuje tak nekonečnou kreativitu. Jednotlivé náhrdelníky, řetízky, náušnice a náramky můžete libovolně kombinovat s nejrůznějšími přívěšky TOUS a vytvořit tak něco originálního a jedinečného.

Rubric

Třetí kolekce Rubric oslavuje úžasné umění rytců a skládá této řemeslné technice poctu. Vyryté iniciály jsou skvělým způsobem, jak dodat šperkům osobitost, a oblíbené jsou odnepaměti. Šperky v této kolekci nesou obrys medvídka a iniciálu značky TOUS písmeno „T“.

Camme

Minimalistické a mistrně vytvořené jsou šperky z kolekce Camme. Na první pohled zaujme krása zpracování v basreliéfu, ale nejvýraznějším prvkem je zde samozřejmě drahokam. Výrazný, jedinečný, úchvatný, zasazený ve stříbře či zlaceném stříbře. Zvýrazněný obrys medvídka, symbolu značky TOUS, mu pak dodává jemnost, ženskost a hravost.

Foto: Tous

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu