Džínová rapsodie

Džínová rapsodie

29. srpna 2017, džíny, rifle, denim. rapsodie

Sponzorované odkazy

Každý šatník potřebuje kalhoty. A ne jedny. A pokud neobsahuje alespoň několikery džíny, není úplný. Denimové kalhoty jsou zkrátka v kurzu a dnes se lze vyřádit ve stylech, střizích a provedení, a mít třeba od každého jeden kousek. Rifle alias džíny jsou prostě nesmrtelné.

Máme pro vás prát tipů, jak váš šatník efektivně doplnit. Džíny vynosíte téměř kamkoli, jsou šik a krásně zvýrazní postavu, jen si vybrat ty své.

Cheap Monday High SkinCheap Monday High Skin

Cheap Monday High Skin

Světle modré dámské jeans kalhoty od značky Cheap Monday budou to pravé ořechové do práce, na nákupy, k cestování i procházky po městě či mimo ně. Jsou vyrobeny ze směsi 99 % bavlny 1 % elastanu. K mání jsou za 1290 Kč.

WOOD WOOD Eve Jeans heavy rinseWOOD WOOD Eve Jeans heavy rinse

WOOD WOOD Eve Jeans heavy rinse

Tmavě modré dámské jeans kalhoty od značky WOOD WOOD Eve Jeans heavy rinse v casual střihu. Klasická modř jim dodává na puncu kalhot vhodných k užití kamkoli, v nichž se budete cítit velmi pohodlně a dobře. Cena činí 3350 Kč.

LeviLevi's ® 711 Skinny lets run away

Levi's ® 711 Skinny lets run away

Světle modré dámské jeans kalhoty Levi's ® 711 Skinny lets run away v provedení skinny a destroy proděravěním nad kolenem a pod kapsou v pravé části. Šik kousek ze směsi 98 % bavlny a 2 % elastanu je k dostání za 2790 Kč.

Carhartt WIP W Casey Ankle Pant GalenaCarhartt WIP W Casey Ankle Pant Galena

Carhartt WIP W Casey Ankle Pant Galena

Dámské modré jeansy Carhartt WIP jsou jemně šisované a střiženy pohodlně s volnějšími nohavicemi a vyrobeny ze směsi 97.8 % bavln y a 2.2 % elastanu. Cena činí 2290 Kč.

Urban Classics Ladies SkinnyUrban Classics Ladies Skinny

Urban Classics Ladies Skinny

Černé dámské jeans kalhoty od značky Urban Classics, Ladies Skinny Denim Pants v tmavém provedení jsou praktické již svojí barvou. Materiálem je směs 98 % bavlny a 2 % elastanu. Džíny vyjdou na 1150 Kč.

Sixth June Destroy JeansSixth June Destroy Jeans

Sixth June Destroy Jeans

Šedivé dámské jeans kalhoty od značky Sixth June s destroy motivy , jsou vyrobeny ze směsi 68 % bavlny, 27 % polyesteru, 3 % viskozy a 2 % elastanu. Jejich cena činí 1490 Kč.

Cheap Monday CommonCheap Monday Common

Cheap Monday Common

Světle modré dámské jeans kalhoty od značky Cheap Monday s pojmenováním Common , mají volný a pohodlný střih se širšími nohavicemi. Jsou vyrobeny ze směsí 99 % bavln a 1 % elastanu. Vyjdou vás po slevě z 1890 Kč jen 950 Kč.

Tak co, vybrali jste si? Pokud ne, další kousky najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu