Kolekce z jiného světa? Puma a Naturel jistě!

Kolekce z jiného světa? Puma a Naturel jistě!

12. října 2017, Puma, Naturel, kolekce podzim/zima 2017, boty, mikiny, trika, šortky,

Sponzorované odkazy

Vesmíru vstříc si asi řekla Puma v koprodukci s grafickým umělcem Naturel. Jak jinak nazvat kolekci jako z jiného světa, která z této spolupráce vznikla. Jejich kolekce určená pro podzim a zimu 2017, nemusí být nutně jen spojena s touto sezónou. Najdete v ní i kousky, které využijete již nyní.

Puma vsadila na osobitost, kterou Naturel je pověstný. Vybudoval si jméno ve vyšších vrstvách streetwear designu díky svému charismatickému přístupu k pouličnímu cool stylu. Je známý pro své symbolické ilustrace a pouliční nádech neokubistického stylu. Vkládá do svého umění odkazy ze sportu, módy a hudby.

Tak vzhůru na vesmírnou pouť – s Puma a Naturel!

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a NATUREL zcela určitě z daleké galaxie. V kolekci PUMA x NATUREL nechybí obuv, oblečení ani doplňky. Vše je inspirované kosmickým cestováním a vizí městské krajiny na Měsíci. To vše podtrhují vojenské detaily. NATUREL otáčí nadčasové ikony, jako jsou Suede a Clyde, směrem k pouličnímu stylu. Žádné limity, žádné hranice, čistě NATUREL.

PUMA x NATUREL Clyde Moon JunglePUMA x NATUREL Clyde Moon Jungle

PUMA x NATUREL Clyde Moon Jungle

Je elegantní bota Clyde dostane nový NATUREL nádech s grafickým motivem „Moon Jungle“ a klasickou pevnou černou podrážkou.

PUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow MidPUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow Mid

PUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow Mid

V jiném světě se setkává móda se sportovní klasikou. Hladký povrch Clyde ukrývá šňůrky pro čistý vzhled a bota je vybavena růžovou podrážkou.

PUMA x NATUREL Clyde Moon Desert WnsPUMA x NATUREL Clyde Moon Desert Wns

PUMA x NATUREL Clyde Moon Desert Wns

Na Měsíc a zpět. Elegantní Clyde dostane nový NATUREL nádech s grafickým motivem „Moon Jungle“ a klasickou pevnou transparentní podrážkou.

PUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah WnsPUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah Wns

PUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah Wns

Bota připravena k potulování se. Šikovná svrchní kožená část ukrývá šněrování a odhaluje divokou leopardí grafiku NATUREL.

PUMA x NATUREL WindbreakerPUMA x NATUREL Windbreaker

PUMA x NATUREL Windbreaker

NATUREL dává klasickému stylu savana nové zpracování. Tato bunda „savana“ s polo zipem je opatřena měkkou podšívkou a sezónním potiskem „Moon Jungle“ vytvořeným pomocí typického grafického rukopisu NATUREL. Must-have pro podzimní sezónu.

PUMA X NATUREL Tech TeePUMA X NATUREL Tech Tee

PUMA X NATUREL Tech Tee

Fierce do T. Toto tričko je oživeno celoplošným potiskem NATUREL připomínajícím déšť a značkovou páskou PUMA x NATUREL, která prochází na zádech. Díky měkkému materiálu lze tričko nosit na trénink nebo do ulic.

V Česku jsou produkty dostupné v obchodech: Brands24, Freshlabels, Footshop, Queens, Super Kecky, Shooos.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu