Lucie Robinson a Organic Way příběh s devíti osobnostmi dneška

Lucie Robinson a Organic Way příběh s devíti osobnostmi dneška

1. září 2017, Lucie Robinson a Organic Way, fotografie, osobnosti,

Sponzorované odkazy

Lucie Robinson na fotografiích zachytila proměnu devíti známých osobností. Jejich příběh spojuje eko kosmetika Oway Rolland.

A tak zde máme 9 známých osobností a jejich životní styl, 9 barevných různorodých kontinentů a 1 značku s ekologickou filozofií…

Fotografka zachytila proměnu herce Saši Rašilova, Jaromíra Noska, herečky Ivany Jirešové, Petry Špindlerové, muzikanta Mikoláše Růžičky, DJ Ladidy, ilustrátorky Zuzany Osako, zpěvačky Světlany Nálepkové a módní návrhářky Josefíny Bakošové.

To vše pod taktovkou organické vlasové značky Oway Rolland (Organic Way). Příběh s celoživotním vztahem k přírodě spojuje právě kosmetika Oway Rolland.

Ve vlasovém stylingu by neměl být prostor pro úzkoprsost. Je čas myslet kreativně, nebát se výzev a zároveň brát ohledy na naši přírodu. Mantinely ekologické profesionální péče posouvá novinka italské značky Oway Rolland – revoluční a pro vlas zcela šetrný pigment.

A právě pigment se stal klíčovým hráčem v kolekci Oway Celebration 2017, která spojila 9 kadeřníků z několika měst, skvělou Lucii Robinson a 9 známých tváří. Pro originální snímky, reflektující především přirozenost, byly vybrány osobnosti, které mají kladný vztah k přírodě a ekologii.

„Každý z nich má svůj zajímavý příběh stejně jako Oway Rolland,“ vysvětlila Martina Šikorová, manažerka Oway Rolland pro ČR a SR. Myšlenka zvěčnit významné tváře při tvorbě kolekce Oway Celebration 2017 je hlavně poděkováním kadeřníkům a jejich salonům za spolupráci se značkou Oway.

Každý kadeřník dostal svou tvář pro vytvoření zajímavého looku. Saša Rašilov se svěřil do péče salonu Florian Hair a nemohl si zkušenost vynachválit: „Byl jsem nadšený střihem i modrou barvou, ale hlavně mě nadchly produkty Oway Rolland. Každý produkt má svou čistou specifickou vůni jako třeba hřebíčkový kondicionér, to je naprostá pecka.“

V Eco Art Salonu Oway Rolland protnuly vlasy herečky Ivany Jirešové barevné pruhy grepové barvy a nutno dodat, ze na fotografii vypadá velmi svůdně. „Při přípravách mě očarovalaly nádherné přírodní vůně produktů Oway Rolland,“ říká Jirešová.

Muzikant Mikokáš Růžička zase získal v kadeřnictví Tony & Guy nový styling nejen účesu, ale také vousů. „Zpočátku jsem se po zásahu necítil ve své kůži, běžně se totiž stříhám doma sám, ale už druhý den jsem se se svou novou tváří ztotožnil a musím říci, že je to super. Oway Rolland má dokonce svou barber sadu pro domácí užívání a to mě zaujalo,“ říká Růžička.

DJ Ladida slušely nabarvené vlasy do fialového odstínu a herec Jaromír Nosek zase získal zajímavé kovově šedé šediny. Nadšená byla také zpěvačka Světlana Nálepková. „V EcoArt Salonu Rolland jsem se cítila jako doma, dřevěný interiér v souladu s vůní používaných produktů vytváří velmi příjemnou atmosféru,“ říká Nálepková.

Kreslířka Zuzana Osako po zásahu představovala rozevlátou vílu. Herečka Petra Špindlerová vyhledává pouze přírodní produkty v celkové péči o tělo, dokonce se nechala slyšet, že si nějakou dobu umývala hlavu pouze teplou vodou. „Produkty Oway Rolland mě očarovaly, už jen balení ve skleněných lahvičkách je mi sympatické a když mi dali přeliv, díky kterému jsem získala krásný lesk, totálně jsem se do Oway zamilovala,“ říká Špindlerová.

Modní návrhářka Josefína Bakošová, která vede svou galerii Harddecore se ve spolupráci se Sistersconspiracy postarala o styling. Ovšem Bakošová pózovala i před objektivem fotografky a prošla si zásadní změnou. Po skončení proměny v Olomouckém studiu Art Hair ji zdobily zelené vlasy, copánek, piercing v nose a uších. „Byla jsem někdo úplně jiný, ale musím říci, že mě to moc bavilo a z výsledné fotky jsem nadšena,“ říká J.Bakošová.

Oway Rolland

Značka Oway Rolland je profesionální organická vlasová i tělová kosmetika, která na trh uvádí vždy jen skutečně funkční a bezproblémové přípravky a produkty plné velkého množství organických a biodynamických aktivních ingrediencí.

Eco Art Salon Oway Rolland

Je výhradním dovozcem vlasové a tělové kosmetiky Oway Rolland. Veškeré produkty je možné přímo v salonu zakoupit a dopřávat si tak péči organických produktů v pohodlí domova. V salonu se můžete také vzdělávat na doplňkových seminářích a workshopech a potkávat se na lekcích jógy či na přehlídkách a vernisážích s talentovanými umělci. Najdete jej na adrese Francouzská 17, Praha 2 – Vinohrady, a více čtěte na stránkách salonu.

Josefina Bakošová

Návrhářka, zakládající se na variabilitě a netradičním provedení. Kolekce jsou 2× ročně představovány v limitovaných sériích. Josefina Bakošová se také věnuje zakázkové tvorbě a stylingu. Více můžete zjistit na jejích stránkách.

Zdroj foto: OWAY ROLLAND a Lucie Robinson

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii líčení a make up, módní peklo, ostatní, ostatní, vlasová i tělová a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu