Mint – Pop up Hall 13: alternativní obchoďák s českými značkami

Mint – Pop up Hall 13: alternativní obchoďák s českými značkami

31. srpna 2017, Mint – Pop up Hall 13, obchodní dům, alternativa, stánky se zázemím, prodejci, zákazníci, Pražská tržnice Holešovice

Sponzorované odkazy

Nikdo nechce v srpnu slyšet, že i léto jednou skončí. Dobrá zpráva ovšem zní: nezoufejte. I po prázdninách budou a jsou projekty, které stojí za to. Patří mezi ně Mint: Pop Up Hall 13 v Pražské tržnici v Holešovicích. Je to alternativní obchodní dům.

Je to původně Mint, tedy Weekend Market, ovšem v novém kabátě. V takovém, v němž může fungovat mnohou sezónu. Hala 13 je totiž jen jedna a její unikátní prostor (i magické číslo) nabízí téměř neomezené možnosti pro ty, kteří milují a vytvářejí módu, design a umění.

Mnoho mladých tvůrců touží po prostoru, ze kterého by si vybudovali svůj butik, obchůdek, showroom. Většinou jim v tom brání představa ztraceného času, který by museli investovat do hledání vhodného místa a často i nedostatečné finanční zázemí.

Poprvé

To vše první Mint: Pop Up Hall 13 nabízí. Staruje koncem září, a mít zde zázemí do konce roku může každý, kdo nestojí o starosti spojené s budováním a provozem vlastního obchodu a rád by našel nové zákazníky. Současně umožňuje každému prodejci, aby si svůj showroom zařídil podle vlastních představ.

Kromě módy a designu láká na workshopy pro děti i dospělé, hudbu, gastronomické pochoutky i vlastní kavárnu s výbor­nou kávou a dorty. Každý měsíc k tomu přichystá tématickou párty, kde si na své přijdou i milovníci literatury, divadla, filmu.

Kdy, kde a jak?

Až do konce prosince se návštěvníkům hala č. 13 otevře každý pátek a sobotu, Konkrétně od 29.9. 2017 každý pátek v době od 11 do– 19 hodin, a v sobotu od 9 do 17 hodin. Více zde. Vstup je zdarma a bez bariér a čtyřnozí miláčci jsou vítáni.

Přihlášky pro prodejce jsou otevřené, více na Mintmarket.cz.

O MINTU

Fashion markety dělají už přes deset let a pořád je to baví. Zákazníci zde našli své oblíbené značky, designéři tu dlouhodobě sledují poptávku, jsou v kontaktu se svými zákazníky a díky pravidelnosti eventů jsou motivováni vymýšlet stále nové kolekce.

Od loňského podzimu vyšel Mint ze stínu a abyste si jej už s nikým nemohli splést, začali používat přídomek MINT. Stále jsou to oni, nadšenci, kteří téměř veškerý čas věnují vymýšlení nápadů, jak Česku představit skvělé návrháře, designéry i výrobce všemožných delikates.

Prostě umělce, které jejich práce baví stejně jako je a chtějí, aby život nestál jen na uniformitě, stádnosti a diktovaných trendech. Za čím vším jsou podepsáni? Už čtyřiadvacetkrát uspořádali Brno Fashion Market v Brně a devatenáctkrát Prague Fashion Market. K tomu se podílí na organizaci akcí jako Zažít město jinak, Živá ulice nebo Rock for Churchill.

Zdroj foto: Mint

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, gastronomie, nápoje a drinky, ostatní, ostatní, pánské oblečení, šperky a hodinky a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu