Znáte synonymum pro podzim 2017? My ano: Hugo Boss a jejich Pre Fall!

Znáte synonymum pro podzim 2017? My ano: Hugo Boss a jejich Pre Fall!

20. září 2017, Hugo Boss, kolekce Pre fall, podzim 2017, pánská móda, dámská móda

Sponzorované odkazy

Společnost My Fashion přichází na sklonku léta s Pre Fall kolekcí německé značky Hugo Boss. Kolekce je odrazem aktuálních módních trendů v kontextu s klasickou, elegantní, jednoduchou, dobře kombinovatelnou a nadčasovou módu. S těmihle kousky dámy a pánové neprohloupíte! A na dlouho!

Díky použitým živým módním barvám a vzorům má kolekce Pre Fall zajímavé a neotřelé kombinace. Dává tak směr trendům pro období podzim/zima 2017.

obek z kolekce Boss menobek z kolekce Boss men

Pro pány je tu Boss man

Kousky pro pány sází na eklektické tisky s grafickou strukturou inspirovanou rostlinami. Svěží šmrnc dodává kolekci výrazný modrý barevný akcent a denimový look. Z barev této kolekce jednoznačně převládá šedá s inkoustově modrou, diamantově modrá jewel blue, světle šedá melange grey s teplým pískovým tónem a námořnická modrá s béžovou.

na denimové notě – z kolekce Boss menna denimové notě – z kolekce Boss men

V materiálech dominují měkký úplet, jemný bavlněný gabardén a denim v jakékoli podobě. Ostatně právě denimový look je v této kolekci uplatněn tak, že je velmi dobře kombinovatelný s business oblečením, kterému dodává elegantní uvolněnost a potřebný šarm. Nové stylové džíny, košile, ale také obleky a saka se tak dají dobře nosit jak do práce, tak i na volnočasové aktivity.

hrátky s modrou – z kolekce Boss menhrátky s modrou – z kolekce Boss men

Velký důraz je v této kolekci Boss, ostatně jako vždy, kladen na sofistikované detaily, protože právě ty dělají z oblečení značky Hugo Boss něco výjimečného. Na podšívky oděvů a kapes jsou opět použity látky s trendy eklektickým potiskem. Nová Pre Fall kolekce zkrátka nabízí vše, co dnešní moderní muž potřebuje pro svůj styl.

kabát z kolekce Boss womenkabát z kolekce Boss women

Dámy nadchne Boss Woman

Objevování a experimentování, ale přitom pohodlí a volnost, právě to vystihuje novou dámskou kolekci Boss ze všeho nejlépe. Střihy, použité vzory a neotřelé printy se v případě dámské kolekce inspirovaly africkou kulturou a jednoznačně v nich převládají zebří a stylizované krajkové vzory. Kombinací toho všeho vznikla odvážná směs individuálního městského stylu, kterou lze nosit v mnoha obměnách, a přitom si vždy zachovává klasickou, čistou a jednoduchou siluetu.

sukně z dámské kolekcesukně z dámské kolekce

Nejpoužívanějšími barvami dámské Boss Pre Fall kolekce jsou světlá vanilka, mramorově šedá marble grey, malinová, černá a barva granátového jablka. Barvy jsou používány v blocích a dávají tak vyniknout nejen žensky tvarované siluetě, ale také perfektnímu zpracování, jež je pro značku Hugo Boss tak příznačné.

apartní svetr z podzimní kolekce lze vzít k mnohému outfituapartní svetr z podzimní kolekce lze vzít k mnohému outfitu

Zdroj foto: Hugo Boss

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu