Znáte tajemství dokonalého těla? My ano!

Znáte tajemství dokonalého těla? My ano!

3. září 2017, tajemství, tělo, dokonalost, Dermacol, Dermacol Perfect Body Make-up, voděodolný tělový make-up

Sponzorované odkazy

Voděodolný tělový make-up je úžasnou kosmetickou vychytávkou, která promění vaše nohy v část těla, kterou budete milovat. Skryje veškeré nedostatky a propůjčí vzhled přirozeného opálení. Nevěříte?

Podzim se pomalu hlásí o slovo a v nadcházejícím babím létu je nespočet příležitostí, kdy ukázat nožky v sukni či šatech. Nohy však musí vypadat perfektně za všech okolností. Punčochy jsou však někdy více na škodu než k užitku – zvláště když nemile překvapí oko zvětšující se s každým krokem. Pokud si bez punčoch netroufáte odhalit nohy, nezoufejte. Máme pro vás řešení. Sáhněte po Dermacol Perfect Body Make-upu. Nejenže skvěle skryje prosvítající žilky, menší modřinky a celulitidu, ale dodá nohám také vzhled opálené pokožky a sjednotí jejich barevný tón, což jistě ocení i ženy, které jinak nic skrývat nepotřebují.

Tak trochu zázračný make-up od Dermacolu. Dejte vale nechtěným okům na punčochách.Tak trochu zázračný make-up od Dermacolu. Dejte vale nechtěným okům na punčochách.

Tajemství tělového make-upu

Make-up nejenom zkrášluje, ale uzdravuje.Složení make-upu obsahuje panthenol a vitamin E, který pokožku nohou hýčká ve všech směrech. Nohy jsou hydratovány, regenerovány a vyživené. Díky opravdu lehké textuře se make-up snadno nanáší. Přidaný komplex rostlinných extraktů FIRMIDERM® (mandlovník mořský, bez černý dub portugalský) zlepšuje pevnost a pružnost pokožky, zabraňuje jejímu ochabování a podporuje mikrocirkulaci. Opticky prodlouží nohy. Pokožka nohou je po aplikaci make-upu hedvábně hladká. Komplex rostlinných extraktů Polyplant anticelulide zase zlepšuje vzhled pokožky s celulitidou. Dle provedeného testu in-vivo (pravidelného používání denně po dobu 4 týdnů) lze dosáhnout vyhlazené pokožky a omezení vzniku otoků a rozšířených žilek. Extrakt z hnědé mořské řasy Kalpariane® se pak postará o ochranu pokožky proti volným radikálům a předčasnému stárnutí pokožky.

Perfect Body Make-up – vykouzlete si nohy, které vám budou všichni závidět.Perfect Body Make-up – vykouzlete si nohy, které vám budou všichni závidět.

Aplikace

Nanášení je opravdu snadné – libovolné množství přípravku důkladně rozetřít do pokožky. Make-up nezanechává stopy na oblečení, přitom je snadno odstranitelný. Na umytí postačí obyčejné mýdlo a voda.

Zkrášlující make-up s vysokou krycí schopností je vhodný pro všechny typy pokožky. Je dlouhotrvající, odolný proti vodě a otěru. Dostupný je v šesti odstínech: Sand, Caramel, Pale, Ivory, Tan a Desert.

Tajemství dokonale krásných nohou.Tajemství dokonale krásných nohou.

Balení make-upu o velikosti 100 ml koupíte za 169 Kč.

Dermacol

Česká kosmetika Dermacol má své kořeny v 60. letech ve filmovém studiu Barrandov. Za úspěchem značky stojí spojení odborníků z filmového studia s dermatology z Ústavu lékařské kosmetiky v Praze. Díky usilovné práci vznikl krycí make-up založený na lékařských principech – jeden z prvních Evropě a na světě vůbec, který se dostal i do Hollywoodu. Další úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a v současné době nabízí značky komplet produktů na líčení a nespočet produktů v péči o tělo pro různé typy pokožky.

Zdroj foto: Dermacol

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu