Puma & Jeff Staple kolekce

Puma & Jeff Staple kolekce

6. října 2017, Puma & Jeff Staple kolekce, Puma, Jeff Staple, obuv, oděvy, pánské, pánská móda

Sponzorované odkazy

Značka Puma se znovu spojila s newyorským podnikatelem a designerem Jeffem Staplem a jeho značkou Staple. Pro energického Jeffa je příznačné vše, co je opakem rutiny. Pohybuje se v mnoha odvětvích – od grafického designu, designu webových stránek a oblečení, přes hudební průmysl až po psaní. A nyní je tu s Pumou v podobě nové kolekce nazvané Puma NTRVL.

Nová kolekce obsahuje pánské a dámské sporty kousky, které nabízí spojení tradičního stylu s módním fitness. Designy jednotlivých kousků kolekce se přizpůsobují každému okamžiku. To je možné díky multifunkčním konstrukcím, zajímavým a praktickým detailům, prémiovým materiálům a těm nejlepším technologiím.

Puma NTRVL

S NTRVL lehce sklouznete od práce do posilovny a z posilovny na večerní akci s přáteli. Vše je navrženo tak, aby se z každodenního koloběhu stala prima činnost, když stěžejní ideou je mít kousek pro každý okamžik dne.

Nové botky do nepohody

Botky čítají mimo jiné dva nové kousky – Puma Limitless NETFIT a Puma Suede IGNITE. Obojí nese neotřelý styl Jeffa Stapleho. Z oděvů zmiňme oboustrannou nepromokavou bundu Jackpack s odnímatelnou polstrovanou vestou. Ta se může stát vaším dokonalým společníkem pro zimní cvičení nebo cestu do práce.

Vybrané produkty z kolekce NTRVL jsou k dostání v prodejnách Queens, Footshop, Sneaker Barber, Shooos či Brands24.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu