Nechybí vám must have dneška?

Nechybí vám must have dneška?

30. září 2017, Nike, tenisky, bílé tenisky, Majk Spirit, Karolína Kurková, Duhovka

Sponzorované odkazy

Bílá, barva čistoty a nevinnosti, patří k těm tónům, které mají ve světě módy své nenahraditelné místo. Stále je zdrojem inspirace pro mnoho návrhářů a byla jí věnována nejedna kolekce. Nyní se jí rozhodli vzdát hold i tvůrci sportovní značky Nike a vznikla tak kolekce bílých tenisek Nike The White Sneakers Collection. K oslavám této kolekce se připojila i supermodelka Karolína Kurková, rapper Majk Spirit či tatérka Duhovka, kteří se nechali zvěčnit na fotografiích ikonického dua módního průmyslu Mert Alas & Marcus Piggott.

Bílá, barva čistoty

Pokud přemýšlíte, proč byla jako barva této kolekce zvolená zrovna bílá, možná vám celou věc osvětlí přední světový fotograf, stylista a módní redaktor časopisu Oyster Magazine Gadir Rajab: „Bílá je nadčasová barva, kterou můžeme vidět od Wimbledonských kurtů až po volnočasové využi-tí v ulicích. Co je víc, než bílá košile, černé kalhoty a klasické bílé tenisky (zejména Air Max 97)? Bílá obuv nikdy nevyjde z módy, je okouzlující a čistá. Je to prostě klasika!”

Must-have: bílé tenisky

A tak vznikla kolekce The White Sneakers Collection, kolekce plná must-have kousků dneška – bílých tenisek, která vrací na scénu i starší oblíbené modely. Jedním z nich je třeba Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer, model z 80. let. Materiál Flyknit je pohodlný a krásně obepíná nohu. Netrpěliví lidé ocení také systém rychlého šněrování. Nechybí ani legendární Nike Air Force 1 ve stylové bílé. Tyto boty, původně určené pro basketbal, jsou spojením klasiky a moderních prvků a kvůli měkkým a pružným vycpávkám s masivní podešví jsou milovány i mimo tento sport. Potkáváme se zde i s dalším klasickým modelem Nike Air Huarache. Tyto sporty botky vám díky své gumové špičce i patě vydrží hodně dlouho. V nabídce je hned několik barevných variant, my však máme pro tuto sezónu jasno – bílá vítězí! Stejně nadčasový je pak i model Nike Classic Cortez Leather, který spatřil světlo světa již v roce 1972. Jeho dlouhou životnost zajišťuje především kůže, z níž je vytvořen.

Foto: Nike

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu