Nemusíte mít miliony, abyste zvládli akné: stačí Dermacol

Nemusíte mít miliony, abyste zvládli akné: stačí Dermacol

26. října 2017, Dermacol, akné, Dermacol novinka, boj proti akné, intenzivní péče Acneclear

Sponzorované odkazy

Krásná čistá pleť bez jediného kazu? S novinkou z řady Acneclear od Dermacolu žádný problém. O jaký kosmetický produkt se zázračným efektem se jedná?

Ráno se probudíte s pupínkem na tváři. Nic nedokáže zkazit náladu jako nezvaný návštěvník, zvláště pak před důležitou schůzkou. Dejte mu vale a s grácií se s ním rozlučte. S novým gelem Acneclear není nic snazšího.

Gel Acneclear s okamžitým účinkem

Gel je určený pro lokální péči o problematickou pleť. Působí okamžitě po nanesení v místě aplikace. Tajemstvím je zinek, který má aseptické účinky a reguluje tvorbu kožního mazu, dále olej z australského čajovníku s aseptickými účinky a phytosphingosin, jež efektivně redukuje známky akné a potlačuje růst mikroorganismů. Gel Acneclear stačí nanést na problematické místo, které je potřeba vyčistit do hloubky, zakrátko po nanesení zredukuje začervenání a díky aseptickým účinkům efektivně potlačí další růst mikroorganizmů v místě pupínku.

Intenzivní péče na problematickou pleť 15 ml za 129 Kč.Intenzivní péče na problematickou pleť 15 ml za 129 Kč.

Kosmetická řada Acneclear

Nový gel Acneclear tak doplňuje kosmetickou řadu pro problematickou pleť a pleť se sklonem k akné. Jednotlivé produktové přípravky okamžitě a zároveň dlouhodobě zlepšují vzhled problematické pleti a zároveň zamezují tvorbě kožního mazu, čímž zmírňují projevy akné. Také ostatní produkty z kolekce obsahují zinek a olej z australského čajovníku, které se osvědčily v boji proti akné. Po pravidelném používání zůstává pokožka vláčná a na dotek jemná.

Pro problematickou pleť a pleť se sklonem k akné – lék se našel.Pro problematickou pleť a pleť se sklonem k akné – lék se našel.

Kosmetická řada Acneclear obsahuje: Hydratační gel-krém na pleť pro denní i noční péči, který přináší okamžitou úlevu a zklidnění. Struktura produktu je nemastná, díky čemuž nedochází z ucpávání pórů a zatěžování pokožky. Dále je to antibakteriální mycí gel na obličej, který odstraňuje nečistoty, viditelně stahuje póry, podporuje regeneraci a zklidňuje pleť. Jako alternativu k mycímu gelu můžete zvolit odličovací a čistící gel, který funguje na obdobném principu. Rozdíl je v textuře přípravku. Pleťová voda je důležitá pro prevenci samotných pupínků, z pleti odstraní veškeré nečistoty. Kompletní péči zakončíte nanesením adstringentní masky s jílovou složkou a kombinací rostlinných výtažků. Po nanesení příjemně chladí. Výsledkem je zklidněná pleť se staženými póry. Balení postačí na dvě použití.

Kočky by kupovaly Acneclear.Kočky by kupovaly Acneclear.

Speciální dekorativní kosmetika

Dermacol kromě pleťové řady pro problematickou pleť nabízí také dekorativní kosmetiku: Tónovací make-up a kompaktní pudr. Make-up s korektorem se střední krycí schopností je multifunkčním produktem, v jehož spodní části naleznete korektor, který se bude hodit na individuální korekci pleti. Make-up pokožku barevně sjednotí, zároveň pak o ni pečuje a neucpává póry. Matující pudr zlepšuje vzhled akné, zabraňuje tvorbě nových vřídků, vstřebává nadbytečný kožní maz a rovněž neucpává póry. Aplikace pudru je jednoduchá – pomocí přiloženého houbičkového aplikátoru.

Make-up s korektorem a kompaktní matující pudr na problematickou pleťMake-up s korektorem a kompaktní matující pudr na problematickou pleť

Který výrobek řady ACNE CLEAR používáte nejraději? Výrobky lze zakoupit online nebo ve vaší oblíbené drogerii.

Foto: Dermacol

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní, ostatní, vlasová i tělová a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu