Kaa-wa: vaše káva v jiné podobě

Kaa-wa: vaše káva v jiné podobě

24. října 2017, Kaa-wa, káva, jiná podoba, šperky, kávové zrno, Anna Steinerová, ozdoba, prsten, náušnice

Sponzorované odkazy

Káva jako synonymum pro prvotřídní šperky? I to je možné díky Anně Steinerové, známé šperkařce a uznávané designérce. Kochejte se z netradičních šperků, které připomínají kávové zrno.

Hledáte nápadité a vtipné šperky, které vás odliší od ostatních? Máme pro vás řešení. Zkuste šperk v podobě kávy. Káva je pojem, fenomén, který doprovází člověka na každém kroku. Právě kávou se nechala inspirovat úspěšná umělkyně na trhu se šperky Anna Steinerové ve své značce Kaa-wa.

Jiná podoba šperků. Spojení s tou nejlepší, chuti lahodící kávou. To jsou šperky Kaa-wa.Jiná podoba šperků. Spojení s tou nejlepší, chuti lahodící kávou. To jsou šperky Kaa-wa.

Projekt Kaa-wa

V kolekci Kaa-wa najdete ručně vyráběné náušnice, řetízky, prstýnky, brože, ale také manžetové knoflíky, zakoupit můžete i jednotlivá zrna jako ozdoby, krabičky, stojánky na šperky, ale také vychytávky jako jsou plakáty, pohlednice, dřevěná zrna či textilie (ubrusy a prostírání), a to vše s motivem kávy, souvisejícím s kávou. Na zakázku si můžete nechat vyrýt do šperků krátký vzkaz. Společným jmenovatelem je však zrnko kávou a ostatními částmi kávovníku – listy a květy. Jednotlivé šperky lze kombinovat s ostatními z kolekce. Kombinací je nespočet. Všechny produkty je možné zakoupit ve vybraném typu kovu – zlatá kávová zrna žlutá, bílá či v růžovém zlatě. Zajímavou volbou může být i dřevo.

Každý výrobek je individuálně zabalen do krásné papírové krabičky potištěné barevnými ilustracemi. Krabička od náhrdelníku je například rozložitelná, čímž získáte dvě pohlednice s ilustrovaným příběhem o kávě v češtině a angličtině. Ve světě Kaa-wy je každý šperk originálem, za nímž stojí vlastí příběh, který daný kousek charakterizuje a utváří. Celou kolekci šperků doplňují poetické příběhy spisovatele Jiřího Dvořáka, jehož příběhy ilustroval ateliér NaPOLI. Část peněz z výrobků Kaa-wy navíc putuje na aktivity občanského sdružení Klubu Afasie, který podporuje osoby s afázií (ztráta nebo porucha řeči následkem těžké nemoci).

„Kávová zrna mě vždy fascinovala, svou jednoduchostí, originalitou a také tím, že každé je trochu jiné a unikátní. Začala jsem tento plod více zkoumat a doslova jsem se do něj zamilovala, stejně jako do nápoje z něj. Vyrábím zrna v nejrůznějších provedeních, z mnoha materiálů, není problém vyrobit i něco přímo na míru zákazníkovi“, vysvětluje autorka šperků Anna Steinerová a dodává: „S kávou je spojeno spoustu příjemných událostí, již dávno to není jen kofeinový nápoj, ale fenomén. Je mi velkou ctí spolupracovat také s řadou baristů a dalších odborníků na kávu.“

Propracovanost, preciznost, originalita a design – šperky značky Kaa-wa.Propracovanost, preciznost, originalita a design – šperky značky Kaa-wa.

Anna Steinerová

Anna Steinerová je úspěšnou absolventkou Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, kde vystudovala kov a šperk. K podvědomí veřejnosti se dostala svoji úspěšnou diplomovou prací týkající se kolekce snubních a zásnubních prstenů.

Anna Steinerová je autorka šperků značky Kaa-wa. Autorkou tak trochu jiných šperků.Anna Steinerová je autorka šperků značky Kaa-wa. Autorkou tak trochu jiných šperků.

Všechny tyto kávové klenoty můžete v měsíci říjnu vidět a zakoupit v Průmyslovém paláci v Praze v rámci Designbloku ve dnech 26.-30. 10. 2017. Pokud akci nestihnete, vybírejte v pohodlí svého domova online na www.kaawa.cz.

„Když máte šperk na sobě, vypadá to, jako by vám malé zrnko kávy uvízlo na uchu nebo mezi prsty,“ řekla o špercích Zuzana Keményová z Hospodářských no­vin.

Foto: Kaa-wa

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii ostatní, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu