Hugo Boss kolekce podzim/zima 2017 Světový cestovatel

Hugo Boss kolekce podzim/zima 2017 Světový cestovatel

20. října 2017, Hugo Boss kolekce podzim/zima 2017 Světový cestovatel

Sponzorované odkazy

Zbrusu novou kolekci BOSS podzim/zima 2017 nazvaná „Světový cestovatel“, přiváží česká módní firma MY FASHION. Staňte se cestovatelem se vším všudy!

Základní filozofií kolekce je využít minimum oděvů a doplňků ke kvalitnímu outfitu vždy a všude, tedy i na cestách. Být tedy moderním cestovatelem.

Jednotlivé kusy oblečení, které nová kolekce BOSS Menswear i BOSS Womenswear pro letošní podzim a zimu s číslovkou 2017 přináší, jsou lehce a výborně kombinovatelné kousky, které nabízejí jak business, tak volnočasovou linii a looky.

Pohodlný, casual a ležérní styl táhnoucí se jako tenká linka napříč všemi řadami BOSS, jsou vyvedeny v trendy kvalitní a nemačkavé materiály, které jsou pro cestování jako stvořené. Vybírat můžete mezi měkoučkou a hřejivou merino vlnou, měkkým a splývavým žerzejem, šik pohodlnými úplety, přiléhavými strečovými materiály, pohodlnou egyptskou bavlnou a v neposlední řadě rovněž jemnou a luxusní kůží a hitem doby nepromokavým nylonem.

Pánská řada se vyznačuje přehršlí sporty i klasického denima, v nejrůznější podobě, zpracování a provedení. Dámská kolekce jiskří měkkými a ženské křivky zvýrazňujícími materiály jako je sexy krajka, vzdušné hedvábí a romantické plisé.

Necháte se zlákat také?

Zdroj foto: My Fashion

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu