Pánové na slovíčko: aneb jak se obléci mužně?

Pánové na slovíčko: aneb jak se obléci mužně?

14. října 2017, pánské košile, pánské opasky, boty Tommy Hilfiger

Vypadat dobře, být vkusně a módně oblečen i upraven, a přitom nebýt příliš „načančán“ a nevypadat přepěstěně, to je představa mnoha mužů o vzhledu a s ním spojené mužnosti. Ale ne všichni mají stejný názor. Co muž – to jemně odlišný náhled na věc.

Ženy si to o mužích a jejich zevnějšku myslí podobně. Také se názor různí. Je to otázka vkusu, vlastních představ v kontextu s tím co je v kurzu. A v kurzu jsou přiměřeně pěstění a upravení muži, samostatní, kteří ví co chtějí.

Jak takoví můžete být pánové? Jednoduše. Základem je vkusná pánská košile a v ní muž, který má charisma. Je obojetné jaká ta košile je – stylově, barvou, vzorem, značkou, ale podstatné je aby byla vyžehlená a čistá. To se ženám líbí. Tak buďte sami sebou pánové.

Ke košili přidejte samozřejmě kalhoty, módní jsou cargo, destroy džíny a vlastně jakékoli sportovně laděné kalhoty. A když kalhoty doplníte nějakým epesním ideálně koženým pánským opaskem, neuděláte chybu. Pásek je u mužů stylovým doplňkem, který dotváří jeho vzevření a celý outfit.

Módní doplňky páskem nekončí. Taková malá taštička, hodinky, nebo stylový řetízek okolo ruky, případně kolem krku dodává každému na sebevědomém dojmu, přitažlivosti a charismatu. Tady v současnosti frčí bílé kovy – především platina a chirurgická ocel. Ovšem zlato zůstává pořád stará dobrá klasika, která neomrzí. Je to vždy na každém, co upřednostňuje, co se mu líbí, má rád a co si zvolí.

A nakonec jako tečka pánského looku jsou tu boty. Pánské boty, to, v čem si muž vykračuje, vypovídají o mnohém. Prozradí, jak o sebe muž pečuje, kudy chodí a co upřednostňuje za barvu, provedení a styl. Dnes je paleta nabídky obuvi natolik pestrá, že se v ní lze docela dobře ztratit. Značkovou obuví však nikdy neprohloupíte pánové. Takové stylové boty Tommy Hilfiger nebo Vans mají něco do sebe. A u žen zabodují.

Zdroj foto: Panskaelegancia.sk; Shoexpress.sk

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, ostatní a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu