Louis Vuitton má novou ambassadorku: je jí Emma Stone

Louis Vuitton má novou ambassadorku: je jí Emma Stone

30. října 2017, Louis Vuitton, Ema Stone, abmassadorka

Sponzorované odkazy

Novou ambassadorkou značky Louis Vuitton se stala stává Emma Stone, múza a přítelkyně Nicolase Ghesquiera, uměleckého ředitele dámských kolekcí Louis Vuitton.

Úplně poprvé se představila veřejnosti jako nový přírůstek v rodině ambasadorů a ambasadorek značky LV na červeném koberci svého nejnovějšího filmu Battle of the Sexes.

„Jsem nadšená, že jsem dostala tuto příležitost, a společně se svojí stylistkou Petrou se moc těšíme na spolupráci s velmi laskavým a talentovaným návrhářem, jakým Nicolas Ghesquiere bezesporu je,“ uvedla Emma Stone.

nová ambassadorka značky Louis Vuittonnová ambassadorka značky Louis Vuitton

Nicolas Ghesquière dodal: „Jsem Emmy velkým obdivovatelem. V posledních letech jsme několikrát spolupracovali a jsem velmi rád, že spojila své jméno se značkou Louis Vuitton. Moc se těším na úžasnou spolupráci.“

Herečka pověstná svojí krásou a jedinečným talentem, za nějž získala i cenu Filmové akademie, je jednou z nejvyhledáva­nějších tváří Hollywoodu. Nedávno se objevila ve filmu La La Land režiséra Damiena Chazelle.

Peter Travers z časopisu Rolling Stone o ní řekl: „Filmová akademie by jí měla dát korunu – oskarovou.“

Emma Stone následně získala

  • Oskara za nejlepší ženský herecký výkon
  • cenu Screen Actors Guild Award za mimořádný ženský herecký výkon v hlavní roli
  • Zlatý Globus za nejlepší herečku ve filmové, muzikálové nebo komediální roli
  • cenu Britské filmové akademie za nejlepší ženský herecký výkon
  • cenu pro nejlepší herečku na mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách
  • spolu s filmovým partnerem Ryanem Goslingem byla oceněna na filmovém festivalu v Santa Barbaře jako nejlepší performeři roku
  • na filmovém festivalu v Palm Springs získala cenu Vanguard Award, společně s Goslingem a režisérem Chazelle
Ema Stone na červeném koberci u příležitosti uvedení filmu Battle of the SexesEma Stone na červeném koberci u příležitosti uvedení filmu Battle of the Sexes

Mimo film Battle of the Sexes budou mít v roce 2018 premiéru dva její filmy The Favourite a Maniac, které Emma Stone také produkuje.

Louis Vuitton

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl podtržené tou nejlepší kvalitou. Již od dnů Louise Vuittona zdobí příběh značky odvaha, a věrna tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelně zva architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a papírového zboží.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní peklo, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu