Bezpečně vždy a všude: nejen o Vánocích!

Bezpečně vždy a všude: nejen o Vánocích!

4. prosince 2017, Lussien, šperk, přívěsek, svatý Kryštof, ochrana, ochránce, Vánoce

Jste často mimo domov nebo máte někoho blízkého, kdo tráví spoustu času na cestách? Česká šperkařská společnost Lussien myslí letos o Vánocích hlavně na ty, kteří hodně cestují. Vždyť bezpečnost na cestách a šťastný návrat domů k rodině je to nejdůležitější.

Lussien přichází s unikátním šperkem svatého Kryštofa, který je patronem a ochráncem řidičů, pilotů, námořníků, cestujících. Mimoto je rovněž patronem leteckých záchranářů, a nejen u nás je volacím znakem letecké záchranné služby kombinace jména Kryštof a čísla. Třeba na Slovensku je to Krištof a číslo, v Německu Christoph, nebo v Rakousku Christophotus spolu s číslem.

Projekt svatý Kryštof

Celý projekt šperku svatého Kryštofa od Lussien byl také oficiálně požehnán vysokou církevní autoritou České Republiky, biskupem Pavlem Posádem. Přívěsek ochrání všechny na cestách před náhlou smrtí, hrozbou ohně a vody, před nákazami, chorobami, živelným nebezpečím a extrémním počasím.

Projekt svatého Kryštofa má velkou přidanou hodnotu. Především společensko-odpovědnostní. I proto se Lussien v něm propojil s Ústředním Auto Moto Klubem České Republiky (ÚAMK) a ke šperku je k mání zdarma asistenční karta pro celou Evropu. Veškeré komplikace na cestách tak vyřešíte jednodušeji.

Ochránce ve šperku

Samotný šperk je vyroben ze čtrnáctikarátového bílého zlata a osazen diamantem. Jako odkaz na sféru motorismu je ve šperku zakomponováno karbonové vlákno, dnes využívané jak speciální odlehčený materiál nejen v oblasti auto – moto a letectví.

Šperk se tak stává pro každého cestujícího synonymem ochrany a připomínkou opatrnosti kdekoli v provozu. A to tak, aby každý dorazil vždy v pořádku a zdráv domů. A darovaný přívěsek svatého Kryštofa má obdarovanému připomínat, že na něj na jeho cestách někdo myslí a čeká doma.

Šperk svatého Kryštofa je tedy opravdu skvělým dárkem, protože takto lze vyjádřit, že Vám na někom záleží a myslíte na něj. Díky materiálu má navíc trvalou hodnotu, kterou ani časem neztrácí, spíše naopak. Takovýto šperk se kupuje jednou za život.

Více informací o šperku svatý Kryštof hledejte na Patroncestova­telu.cz.

Zdroj foto: Lussien

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii auto moto, cestování a dovolená, cestování a gastronomie, doplňky, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu