Řešíte vánoční dárky? Nevíte, co pořídit? Máme tip na dárek pro pány!

Řešíte vánoční dárky? Nevíte, co pořídit? Máme tip na dárek pro pány!

15. prosince 2017, pánské zimní bundy, Queens, dárek, vánoce

Sponzorované odkazy

Najít vhodný a správný dárek pro mužskou část osazenstva je někdy velmi těžké. Pokud si nevíte rady, zkuste náš tip. Co takhle pořídit mužům hřejivou a šik bundu? Takový značkový kousek ve stylovém provedení je jistě potěší.

HUF N2B Jacket camoHUF N2B Jacket camo

HUF N2B Jacket camo

Stylová camo béžová pánská bunda s kapucí od značky HUF s pojmenováním N2B, má vzorovaný vzhled a kapuci lemovanou kožíškem. Přední velkoryse řešené kapsy dopřávají rukám dostatek prostoru pro zahřátí. Materiálem béžové pánské bundy je 100% nylon. Bunda stojí 5350 Kč.

adidas WM Down Jacketadidas WM Down Jacket

adidas WM Down Jacket

Bunda japonské značky White Mountaineering vznikla v koprodukci s adidas Originals. Pánská bunda adidas WM Down Jacket s kapucí je vyrobena z odolného ripstopu, z něhož se obvykle vyrábí stany a lodní plachty. Bundě nechybí prodloužený efekt k ochraně většího procenta těla před mrazem a mnoho funkčních prvků jako jsou vroubkované manžety, stahovací kapuce a skrytá stahovací šňůra v pase, nechybí ani hřejivá izolace prachového peří, přičemž celkový styl pak dotváří tonální nášivky a klikaté prošívání na vnitřní klopě. Pánská šik a hřejivá bunda vyjde na 13 990 Kč.

The North Face 1990 Thermoball Mountain JacketThe North Face 1990 Thermoball Mountain Jacket

The North Face 1990 Thermoball Mountain Jacket

Červená pánská bunda v kombinaci s černými prvky s kapucí je od značky The North Face a má pojmenování 1990 Thermoball Mountain. Černé rukávy spolu se sedlem vepředu i vzadu jsou pěkným stylovým kontrastem k červené barvě. Materiálem je z 59% bavlna a ze 41% nylon, přičemž Izolační technologie ThermoBall ™ jistě nepropustí mráz k tělu. Bunda stojí 7 590 Kč.

Alpha Industries N3B VF 59Alpha Industries N3B VF 59

Alpha Industries N3B VF 59

Je příjemná světle béžová pánská zimní bunda s kapucí od značky Alpha Industries. Bunda s pojmenováním N3B VF 59 má kapuci lemovanou kožíškem, kryté zapínání na zip, šest kapes, z toho dvě a dvě vždy v horní i dolní části předních dílů, jednu malou na zip na levém rukávu a vnitřní kapsu v podšívce levé části předního dílu. Bunda je vyrobena ze 100% nylonu a její cena činí 5 590 Kč.

Další prima pánské bundy – adepty na dárky hledejte na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu