Voňavé Vánoce s Marionnaud

Voňavé Vánoce s Marionnaud

17. prosince 2017, Vánoce s Marionnaud, parfumerie Marionnaud, voňavé Vánoce, vánoční sety

Sponzorované odkazy

Která z nás netouží být krásná a svá? Ať už se jedná o ženu jakékoliv věkové kategorie, všechny se chceme líbit. A možná právě proto i letos přináší síť parfumerií Marionnaud limitovanou edicí vymazlených vánočních setů. Jestliže jste si tedy nevěděli rady, čím potěšit svou partnerku, sestru, kamarádku nebo maminku, nabízí se možnost vybrat si z našich tipů.

Vybrat dárek, který vykouzlí upřímný úsměv na tváři těch, které máme rádi, není vždy jednoduché. Co však každou ženu zaručeně a vždy potěší, jsou luxusní vánoční sety Marionnaud. Vybrat si můžeme hned z několika možností. Paletku s líčidly pro kamarádku nebo kosmetická glamour sada pro maminku? Nechte se inspirovat.

adventní kalendář Marionnaudadventní kalendář Marionnaud

Než přijde Ježíšek

Máte ve svém okolí osůbku něžného pohlaví, které byste rádi zpestřili čekání na Vánoce? Pak ji můžete mile překvapit. Nabízí se se dokonalý adventní kalendář pro ženy. Každé okénko totiž skrývá krásný dáreček v podobě dekorativní kosmetiky – tvářenka, oční stíny, lesky na rty a další překvapení na každý den. Zkrášlovací adventní kalendář je k mání v síti Marionnaud za 699 Kč.

Glamour pečující set potěší každou ženuGlamour pečující set potěší každou ženu

Glamour pečující set

Pečující set rozmazlí každou ženu. Zářivou pokožku a vyživené rty můžete darovat prostřednictvím sady obsahující tři poklady. Hydratační krém se postará o pleť i v zimě, perleťový tónovací krém pokožku sjednotí a nude balzám na rty se zajistí jejich jemnost i v mrazivém počasí. Glamour sadu zakoupíte v prodejnách Marionnaud za 729 Kč.

kufříkový komplet je dárkem, jež pohladí dušikufříkový komplet je dárkem, jež pohladí duši

Kompletní make up sada v kufříku

Ani profesionální vizážistku neurazí kufřík, který nepostrádá vše, co potřebujete k perfektnímu make upu. Dárek, který pohladí po duši všechny slečny a ženy, jež milují líčení. Kosmetická sada obsahuje stíny, pudry, tvářenky, rtěnky, štětce i houbičky k nanášení líčidel – a to vše v působivém elegantním kufříku. K dostání za 1099 Kč v parfumeriích Marionnaud.

Glamour make up set třeba do kabelkyGlamour make up set třeba do kabelky

Glamour make up set

Kazetka vhodná do kabelky i na cesty. Dlouhotrvající rtěnka, dlouhotrvající oční stíny a tvářenka – stačí jen vykouzlit glamour look a vyrazit oslnit okolí. Nechybí ani zrcátko pro možnost upravit se kdykoliv a kdekoliv. Dárek pro praktické, ale stále krásné ženy. V síti Marionnaud můžete zakoupit za 299 Kč.

Make up paletka je šikMake up paletka je šik

Make up paleta

Kosmetický kufřík je příliš velký a Glamour make up set nestačí? Zlatá střední cesta – co takhle darovat úžasnou make up paletku, kde každá z nás najde vše, co pro perfektní make up potřebuje? Pět sad očních stínů, tvářenek a lesků na rty nám umožní být za každé příležitosti tím, kým chceme být. Výhodou je samostatná prázdná kazetka, kterou si každá z nás naplní podle své aktuální nálady a může tak mít svá oblíbené líčidla stále u sebe. K dostání za 729 Kč.

perlové koťátkoperlové koťátko

Koťátko pro koťátka

I ty nejmenší parádnice můžete potěšit make up paletkou v podobě perleťového koťátka. Oční stíny, tvářenky, lesky na rty a zrcátko zaručeně rozsvítí očka i těm nejnáročnějším princeznám. Dárek pro slečny zakoupíte za 399 Kč v Marionnaud.

sladké dekoratovní potěšenísladké dekoratovní potěšení

Sladce krásná

Vykouzlete úsměv prostřednictvím tří originálních vánočních sladkůstek. Kdepak, dobroty zde nenajdete. V bonbónech se skrývají zkrášlovací pomocníci – pudr, tužka na oči, dvě rtěnky, oční stíny a tvářenka. Hravým dárkem rozesmějete sestru, kamarádku nebo maminku. Cena sady je 449 Kč.

Marionaud charitativní MéďaMarionaud charitativní Méďa

Darujte dobrý skutek

Také letos přináší síť Marionnaud jedinečnou možnost darovat dobro. Koupí charitativního plyšového medvídka darujete 200 Kč z částky, za kterou jej zakoupíte, na podporu centra Mamma help – neziskové organizace, která pomáhá ženám s rakovinou prsu a jejich rodinám. Medvídka zakoupíte až do Štědrého dne za 299 Kč v prodejnách Marionnaud.

Zdroj fotografií: Marionnaud

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu