Krásné a pevné vlásky: To je Natulique

Krásné a pevné vlásky: To je Natulique

10. ledna 2018, vlasová kosmetika, vlasy, přírodní, Natulique, barvy, péče

Sponzorované odkazy

V posledních letech se lidé stále více obracejí k přírodě a přírodní kosmetice. Návrat k přírodě už zasahuje do mnoha směrů a odvětví, tedy i do vlasové kosmetiky. Dříve jsme měli na výběr buď šetrnou přírodní péči o vlasy s nekvalitní barvou, která díky absenci chemie neudržela dlouho svůj odstín, nebo drastické chemické barvy se skvělým efektem. Dánská přírodní značka Natulique se specializuje na spojení přírodní šetrné péče o vlasy a kvalitní dlouhotrvající stálost barvy pro vlasy.

NATULIQUE – přírodní profesionální vlasová kosmetika

Natulique je přírodní profesionální vlasovou kosmetikou pocházející ze Skandinávie. Její produkty tak nesou skandinávskou tradici a obsah vysoce kvalitních přírodních složek. Výrobky nejsou testovány na zvířatech a jejich obal je samozřejmě recyklovatelný. Značka Natulique si tedy nepotrpí pouze na šetrnou péči o vlasy, ale také na šetrnost ke svému okolí. Navíc se pyšní certifikátem 360 BIOCERT ORGANIC ©, který garantuje téměř stoprocentní obsah přírodních ingrediencí.

Proč preferovat přírodní péči o vlasy?

Možná si říkáte, že na tom až tak nezáleží. Vždyť přípravky s vysokým obsahem chemikálií zaručují dokonalý výsledek barvy a na žádné alergie netrpíte, tak proč ne? Důvodem, proč ne, je fakt, že i když netrpíte alergiemi, chemikálie se skrze pokožku hlavy vstřebávají do našeho těla a mají tak na nás celkový škodlivý vliv. Nejde jen o to, zda budete mít krásné, zdravé a pevné vlásky. Jde i o to, co dáváte do svého těla. Zejména pak pro ty, kteří podstupují barvení vlasů častěji, mohou být tyto toxické látky vysoce nebezpečné z dlouhodobého hlediska.

Co přírodní vlasová kosmetika Natulique přináší?

Na trhu je nespočet značek, které nabízejí přírodní vlasovou kosmetiku. Každá z nich ale pracuje na jiné bázi. Natulique zaštiťuje svou kosmetiku garancí téměř stoprocentního přírodního složení 360 BIOCERT ORGANIC ©. Své produkty nejdříve odzkoušejí hezky „doma v dílně“ a až poté je vypouštějí na trh. Stojí si tedy za tím, že přírodní péče a kvalitní odstín barvy lze skloubit do jednoho – do jejich přírodní vlasové kosmetiky.

Proč je péče o vlasy důležitá?

Na první pohled poznáte, kdo má zdravé, krásné a lesklé vlasy a kdo naopak má polámané, vysušené vlasy, zničené od chemických přípravků. Lesk, zdraví, krása, pevné a husté vlasy – to je vše, po čem ženy touží. Pokud má žena nádherné vlasy, navrací jí to její ženskost, sílu, energii a zdravé sebevědomí. A to vše si dánská značka Natulique uvědomuje a nabízí to skrze jejich péči o vlasy.

Filip Gregor, ambasador a distributor značky Natulique v České republice se nechal slyšet: „Nabízíme jen to, čemu sami věříme. Proto všechny produkty značky Natulique máme osobně odzkoušené a můžeme je doporučit na základě vlastní zkušenosti. Naše barvy si oblíbily ženy všech věkových kategorií. Nejen, že dodávají vlasům lesk, díky obsaženým BIO rostlinným olejům, ale také perfektně kryjí šediny. Jsme důkazem toho, že méně chemie znamená lepší výsledek a vyvrátili jsme tak staré mýty o barvách. Nejlepší zkušenost je však ta vlastní – pokud tomu nevěříte, vyzkoušejte to i vy!“.

Péče o vlasy Natulique a kadeřnictví

V některých salonech se s touto přírodní značkou již můžete setkat. Značka Natulique čím dál více prostupuje do kadeřnických salonů. Vyhlásili také akci „Řekněte o nás svému kadeřníkovi“. Tato akce má za cíl dosáhnout toho, aby ženy přestaly dělat kompromisy, co se týče péče o vlasy. Chtějte prostě víc – jak přírodní péči, tak kvalitní barvu. Navíc v rámci akce můžete získat balíček s přírodní vlasovou kosmetikou Natulique v hodnotě 8.000 Kč. Více se dozvíte na oficiálních stránkách této přírodní vlasové kosmetiky.

Zdroj foto: Natulique

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii kosmetika, ostatní, ostatní, vlasová i tělová, vlasy a účesy a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu