Motýlky můžete vidět i v zimě: s TimeWood

Motýlky můžete vidět i v zimě: s TimeWood

6. ledna 2018, motýlky, zima, TimeWood, pánská móda, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Motýlek patří již dlouhá léta k nedílné součásti společenského oděvu muže. V posledních letech se však upustilo od přísných formálních pravidel. To dalo vznik i netradiční verzi motýlků od značky TimeWood, které jsou vyrobeny ze dřeva. Motýlek však v dnešní době není módním doplňkem jen mužů, ale nosí je také celá řada žen. Kterého motýlka z této nádherné louky, z kolekce pro zimu 2017/2018, si odchytnete právě vy?

dřevěný motýlek Aron; 890 Kčdřevěný motýlek Aron; 890 Kč

Motýlci v zimě, aneb motýlci trochu jinak

Zimní kolekce značky TimeWood přinesla netradiční spojení klasiky a moderního světa. Značka vynesla na světlo světa novou řadu motýlků, kteří jsou vyrobeny ze dřeva a ozdobeni látkou ze stoprocentní bavlny. Jedná se tedy o netradiční a originální doplněk k vašemu outfitu – jak pro muže, tak pro ženy. Motýlka můžete vynosit v rámci společenské události a blýsknout se tak svou originalitou a nápaditostí, anebo ti, kteří rádi vystupují z davu, si jej dovolí nosit i pro volnočasové aktivity, jako skloubení pohodového sportovního stylu a nedbalé elegance.

apartní dřevěný motýlek Brno; 890 Kčapartní dřevěný motýlek Brno; 890 Kč

S motýlky TimeWood vždy originálně

Od nošení motýlků se na čas upustilo. Nahradily jej kravaty, nebo prostě jen košile a saka bez dalších doplňků. Lidé se však k elegantnímu stylu postupně vracejí. Avšak po svém – moderně a nedbale, jako že „o nic nejde“. Značka TimeWood toto dobře ví, proto veškeré její výrobky jsou stoprocentně originální. Jsou totiž všechny vyrobeny ručně a ze dřeva. Tato značka propojila lásku ke dřevu, módě a ruční tvorbě a dala tak vznik nejen motýlkům, ale také hodinkám, slunečním brýlím či dřevěným reproduktorům.

elegantní dřevěný motýlek Kamp za 890 Kčelegantní dřevěný motýlek Kamp za 890 Kč

TimeWood a lidé

TimeWood se snaží vyrábět své výrobky tak, aby vystihovaly osobnost jejich nositelůa vyzařovat z nich pouto k přírodě, lásku ke dřevu, ale také k modernímu světu. To se značce dozajista daří propojit. Lidé totiž jejich originální výrobky oceňují a s oblibou je kupují nejen pro sebe, ale také pro své blízké, jako originální dary. Výrobky jsou k dostání na oficiálních stránkách TimeWood. A ačkoliv se jedná o ryze českou výrobu, oblíbenost je tak veliká, že je tato stránka dostupná také v anglickém, španělském a německém jazyce. Láska k Česku však ze strany autorů zůstává a tak si můžete zakoupit například dřevěné motýlky Praha, nebo Brno.

stylovka pod krkem, to je dřevěný motýlek Praha za 890 Kčstylovka pod krkem, to je dřevěný motýlek Praha za 890 Kč

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu