Nadčasové, trendy a z titanu. 10x titanové hodinky pro každou ruku

Nadčasové, trendy a z titanu. 10x titanové hodinky pro každou ruku

29. prosince 2017,

Vybíráte nové hodinky? A budou z oceli, plastu, nebo dáte přednost nějakému netradičnímu materiálu? Titanové hodinky jsou v kurzu a za pozornost stojí i díky úžasným vlastnostem samotného titanu.

Proč právě titan?

Kdo chce investovat do kvalitních hodinek, často sáhne po hodinkách z kvalitní nerezové oceli. Vedle odolnosti a slušné životnosti mohou mít ale ocelové hodinky, zejména pokud je z oceli pouzdro i řemínek, několik nevýhod. Nejvýraznější z nich je váha. Mužům hodinky, které na zápěstí zřetelně cítí, vadit nemusí, ženy ale většinou preferují lehčí materiály. Nižší váha v tomto případě naštěstí neznamená menší kvalitu nebo odolnost – titan je oproti oceli o polovinu lehčí a o třetinu tvrdší.

Další nespornou výhodou je, že titan neobsahuje nikl, proto jsou titanové hodinky vhodné i pro alergiky. Navíc lépe vede teplo a titanové hodinky tak po nasazení nestudí tolik jako ocelové. Kdo chce, aby jeho hodinky vypadaly stále jako nové, titan si zamiluje. Na matném titanu nejsou tak viditelné otisky prstů a zároveň snáze zamaskujete případné škrábance. Stačí vám k tomu přeleštění suchou houbičkou nebo tvrdší gumou.

Titanové hodinky 10× jinak

Hodinky z antialergického titanu vůbec nemusí vypadat nudně. Své o tom ví německá značka Boccia Titanium, která jim dala už stovky podob, a neotřelým designem, precizním zpracováním a příjemnými cenami se v Německu vypracovala mezi nejprodávanější hodinářskou značku s cenou hodinek do 600 €. Titan sluší klasickým hodinkám, sportovním i extravagantním v dámském i pánském provedení. Přesvědčte se sami. 10 oblíbených modelů značky Boccia Titanium pro vás vybrali specialisté na hodinky z Helveti.cz.

Severský minimalismus – Boccia Titanium 3246–06, helveti.cz

Titan a keramika – osvědčená kombinace pro všechny věkové kategorie – Boccia Titanium 3189–01, helveti.cz

Hodinky jako šperk – Boccia Titanium 3164–05, helveti.cz

Klasika s koženým řemínkem, která neomrzí – Boccia Titanium 3246–05, helveti.cz

Ve jménu sportu – Boccia Titanium 3773–01, helveti.cz

Pro útlou ručku – Boccia Titanium 3236–03, helveti.cz

Dobře maskovaný sportovec – Boccia Titanium 3594–02, helveti.cz

Vzpomínka na staré časy – Boccia Titanium 3752–01, helveti.cz

Nadčasová perleť – Boccia Titanium 3266–04, helveti.cz

Hodinky značky Boccia Titanium jsou k dostání u autorizovaného prodejce Helveti.cz spolu s prodlouženou zárukou a ročním pojištěním hodinek proti poškození zdarma. Nejoblíbenější modely si můžete osobně prohlédnout a vyzkoušet v kamenné prodejně v Praze-Karlíně.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu