Nová značka pánské přírodní a vegan kosmetiky Bulldog

Nová značka pánské přírodní a vegan kosmetiky Bulldog

1. března 2018, Bulldog, pánská kosmetika, přírodní kosmetika, vegan kosmetika

Sponzorované odkazy

Člověk se čím dál více navrací k přírodě a to ve všech směrech. Také pánská kosmetika už dávno není tabu a nejedná se jen o pěnu na holení a parfém. Pánové také používají pečující přírodní kosmetiky jak na tvář, tak na tělo. Britská přírodní a vegan kosmetika Bulldog to dobře ví a zároveň se pevně drží trendu návratu k přírodě. Co vše může značka Bulldog pánům nabídnout a jak tato společnost vznikla, se dnes dozvíte i vy. Konečně je totiž k dostání také u nás, v České republice. Kosmetiku seženete výhradně v síti prodejen DM.

Co je to přírodní a vegan kosmetika Bulldog?

Možná vás nepřekvapí, že zakladatelem této pánské přírodní kosmetiky značky Bulldog je právě muž – Simon Duffy. Byl to právě tento Brit, který si povšiml toho, že v sortimentu pánské kosmetiky toho mnohé chybí. Zároveň však hledal kvalitu – tedy apeloval na přírodní obsah kosmetiky. Díky jeho výzkumu a neustálému vývoji produktů tak v roce 2010 vznikla pánská značka kosmetiky – Bulldog.

Ta se téměř okamžitě ujala na trhu a rozšířila se do dalších 15 zemí světa. Vyváží se tak například do Jižní Koreje, Austrálie, ale také nově k nám, do České republiky. Její produkt – hydratační krém, se pak stal nejoblíbenější a nejprodávanější položkou ze sortimentu této kosmetiky. Přibližně každých 15 sekund se ve světě prodá jeden kousek krému.

Výrobky pak nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny, syntetické vonné látky, umělá barviva, ani složky živočišného původu. Odtud také název vegan kosmetika (vhodné pro vegetariány i vegany). Produkty pánské kosmetiky Bulldog jsou navrženy speciálně pro mužskou pokožku a navíc tak, aby byly vhodné v každém věku muže.

Hydratační krém pro muže

Jak již bylo řečeno, výrobek hydratační krém, je nejoblíbenější a nejprodávanější. Kosmetická značka Bulldog však ví, že i pánové mají různé typy pleti a tak má v nabídce hned dva druhy hydratačního krému – pro normální pleť a na citlivou pleť. Liší se od sebe ve složení, ale také v účinku.

Bulldog – pánský hydratační krém pro normální pleťBulldog – pánský hydratační krém pro normální pleť

Hydratační krém pro normální pleť

Krém pro normální pleť zanechává pokožku především měkkou a hydratovanou. Výhodou je jeho rychlé vstřebávání. Zejména po holení pak dochází ke zklidnění a zvlhčení pokožky díky obsaženým složkám aloe vera a camelinovému oleji, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Krém obsahuje také složky zeleného čaje, který je známý pro své antioxidační účinky a uvolňování volných radikálů – tom může zabraňovat stárnutí pokožky.

krém pro pány na citlivou pleť řady Bulldogkrém pro pány na citlivou pleť řady Bulldog

Hydratační krém pro citlivou pleť

Pokud máte citlivou pleť a každé holení je pro vás utrpení, určitě tento krém oceníte. Nezanechává totiž na pokožce žádné mastné, ani lepivé stopy a obsahuje baobabový olej – má zvláčňující a zklidňující účinky. Také zde najdete obsah ovesného oleje, bohatého na omega-6 a omega-9 mastné kyseliny. Dochází tak ke zvýšení obranné funkce pleti. A díky výtažku z vzácné rostliny vrbovky úzkolisté, předejdete také zarudnutí a podráždění pleti.

Zdroj foto: Bulldog

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii kosmetika, módní značky a návrháři, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu