Oslavujte s TOUS: lásku ve všech podobách

Oslavujte s TOUS: lásku ve všech podobách

31. ledna 2018, Valentýn, šperky, TOUS, náramky, luxusní šperky, doplňky, náušnice, přívěsky

Sponzorované odkazy

Nejromantičtější den roku, svátek svatého Valentýna, se blíží. Možností, čím obdarovat ženu svého srdce, je mnoho. Jestli však něčím téměř jistě nešlápnete vedle, jsou to šperky. Mnoho šperkařských značek pro tuto příležitost přichází s kolekcemi, které oslavují lásku a vše s ní spojené. Mezi nimi nechybí ani lifestylová značka TOUS, která kromě luxusních šperků nabízí také kabelky, parfémy, hodinky, brýle či další doplňky.

Všechny naše lásky

Valentýnská kolekce značky TOUS přináší k 14. únoru zajímavé poselství. Podle její filozofie není cílem v tento den oslavovat jen romantickou lásku mezi partnery, ale lásku celkově. Darovat tak (nejen) zajímavý šperk můžeme třeba z lásky mezi matkou a dcerou, mezi babičkou a vnučkou, mezi sestrami nebo třeba přáteli. Dárek si tak podle TOUS zaslouží každý, koho si vážíme a máme ho rádi.

Přívěsky se symbolem

Kolekce TOUS ke svatému Valentýnu nám představuje kolekci plnou symboliky a lásky. Najdeme v ní XXS přívěsky s ikonami značky – medvídkem, srdcem, hvězdičkou, měsícem a rukou Fatimy. Nechybí ani oblíbené náramky či úchvatné náušnice zdobené těmito symboly. Jednotlivé šperky jsou pak nabízeny v mnoha různých provedeních a můžete si tak vybrat, zda osobu, jež se chystáte obdarovat, bude zdobit perleť a rhodonit, ametyst, tyrkys, amazonit nebo lazurit. Ať už si však vyberete jakkoliv, bude to správná volba, neboť krása zdobí každý jednotlivý drahý kámen.

Od hodinek po batohy

Nejen šperky však můžete z kolekce TOUS udělat svým blízkým radost. Oblíbené ikony značky najdeme také na cifernících hodinek v provedení zlatém, stříbrném či růžovozlatém. Pozornost k sobě přitahují také kabelky a peněženky v klasické černé, neutrální béžové či láskyplné rudé barvě. Lehce praktickým dárkem pak může být trendy batůžek v černé barvě, který je posetý symboly TOUS a působí tak elegantně i hravě zároveň. Opomenout nemůžeme ani sluneční brýle zdobené miniaturními medvídky ve dvou různých barevných provedeních.

Foto: TOUS

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu