Kdo oblékl na 75. ročník Golden Globe Awards kousky od Louis Vuittona a Bulgari?

Kdo oblékl na 75. ročník Golden Globe Awards kousky od Louis Vuittona a Bulgari?

14. ledna 2018, 75. ročník Golden Globe Awards, modely Louis Vuitton, modely Bulgari, celebrity

Sponzorované odkazy

7. ledna 2018 spoustu celebrit zazářilo na 75. ročníku Golden Globe Awards, který se konal v hotelu Hilton v Beverly Hills, CA.

Tato akce odrážela velmi silné téma, a to boj proti sexuálnímu obtěžování a násilí. Většina hvěžd toto téma podpořila tím, že se ukázala v černých barvách. Nejen ženy, ale také spoustu mužských celebrit ukázalo, že jim toto téma není lhostejné. Někteří na sobě měli dokonce placku s nápisem „Time‘s Up“, což je název nadace na pomoc obětem sexuálního násilí, která byla nedávno založena hollywoodskými herečkami.

Černá, diamanty a bílé zlato

Reese Witherspoon zvolila platinový náramek s diamanty a náušnice z diamantové příze též v platině z roku 1938. Reese byla nominována za skvělý herecký výkon v televizním seriálu „Big Little Lies“.

Herečka Alison Brie ukázala diamantový náhrdelník z bílého zlata ze sbírky „Le Magnifiche“ od společnosti Bulgari, zkombinovaný s diamantovými hodinkami Serpenti a dvěma prsteny z bílého zlata. Alison byla nominována za své působení v televizním seriálu „Glow“.

Reese Witherspoon, Alison BrieReese Witherspoon, Alison Brie

Další hereckou nominaci dostala Laura Dern za její vystoupení v televizním seriálu „Big Little Lies.“ Na sobě měla náušnice z růžového zlata a prsten s diamanty z kultovní sbírky Serpenti od společnosti Bulgari. K tomu její zápěstí zdobily černé hodinkami Serpenti s detaily z růžového zlata a diamantů.

Nejlepší nominovaný herec Alexander Skarsgard se rozhodl pro hodinky Bulgari zhotovené ve zlatě s bílým ciferníkem a oktávovými manžetovými knoflíky v 18 karátovém růžovém zlatě s onyxem. Alexander byl nominován za obdivuhodný výkon v televizním sériálu „Big Little Lies.“

Laura Dern, Alexander SkarsgardLaura Dern, Alexander Skarsgard

Oscarová vítězka Alicia Vikander předvedla na této každoroční akci překrásné Serpenti náušnice v bílém zlatě s diamanty, akvamaríny a safíry, které sladila s Serpenti prstýnkem. Na sobě měla na zakázku vyrobené hedvábné šaty od Louis Vuitton s vyšívanými černými korálky, krystaly a s metalickým vyšíváním. Její též na zakázku vyrobené boty byly v černo-stříbrném provedení.

Alicia VikanderAlicia Vikander

Herečka Yvonne Strahovski na sobě měla náhrdelník Bulgari z bílého zlata se smaragdy, safíry a diamanty sladěný s diamantovými náušnicemi a prstýnkem Serpenti. Yvonne byla nominována díky působení v nejlepším dramatickém televizním seriálu „The Handmaid's Tale“.

Jessica Biel se rozhodla pro diamantové náušnice italského designéra s detailem mašličky a pro dva diamantové náramky z třicátých let 20. století v platině. K tomu přidala diamantový prsten z bílého zlata. Jessica měla dvě nominace, a to jako nejlepší herečka za svůj výkon v The Sinner, a také jako výkonný producent seriálu, který byl nominován za nejlepší limitovaný seriál.

Yvonne Strahovski, Jessica BielYvonne Strahovski, Jessica Biel

Emma Stone, doprovázená Billie Jeane King, tenisovou ikonou a obhájkyní práv žen, měla na 75. ročníku Golden Globe Awards asymetrické šaty vyrobené na zakázku od Louis Vuitton. Šaty ušité z černé krajky vyšívané černými perlami, krystaly a flitry Emmě velmi slušely. Emma měla také černé sandály s krystaly a náušnice z bižuterie zkombinované s dvěma prsteny z bílého zlata, které byly posázeny diamanty, vše od Louis Vuitton. Emmina nominace byla za nejlepší herecké výkony v Motion Picture za muzikál či komedii.

Michelle Williams, doprovázená aktivistkou Taranou Burke, zakladatelkou hnutí #MeToo, měla zakázkové korzetové šaty vyrobeny z černého hedvábí a lamé, které bylo vyšívané perlami. Michelle k šatům přidala krásné saténové sandály v černé barvě. Jako šperk zvolila jemný náhrdelník s přívěskem v bílém zlatě a diamanty od Louis Vuitton. Nominována byla za nejlepší herečku v Motion Picture za drama.

Emma Stone s Billie Jeane King, Tarana Burke a Michelle WilliamsEmma Stone s Billie Jeane King, Tarana Burke a Michelle Williams

Zdroj foto: Louis Vuitton, Bulgari

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu