Eko nadílka od Nailmatic pro vaše nehtíky

Eko nadílka od Nailmatic pro vaše nehtíky

21. března 2018, Nailmatic, nehty, barvy, eko, šetrné, móda, Nila

Sponzorované odkazy

Internetový obchod Nila.cz přináší laky na nehty až z francie!

Není lak jako lak

Laky jsou navrženy a vyráběny přímo v Paříži pod značkou Nailmatic. S tímto konceptem přišli překvapivě dva muži, kteří tvoří různé vychytávky pro vegany a pro milovníky přírody. Mezi laky naleznete trendy teplé i studené barvy, třpytivé i měňavé a dokonce i levandulový odlakovač. Pro veganky fintilky ráj na zemi!

Přírodní lesk

Tyto laky od francouzské značky Nailmatic v módních barvách jsou velice přátelské k životnímu prostředí, jsou netoxické a navíc šetrné k nehtům i pokožce kolem nich. Díky těmto vlastnostem mohou laky používat i děti, pro které je připravena speciální kolekce laků v krásných jemných barvách.

Co je v módě?

V roce 2017 byly velmi oblíbené matné laky a světloučké barvičky. Co ale přichází do trendů v roce 2018? Třpytky, lesk a barevná smršť! Nejoblíbenější barvou laku na nehty se koncem roku 2017 stal lak holografický. Tento trend se stále drží a přenesl se i do roku 2018, kdy je po něm stále větší a větší sháňka. Celkově dámy i slečny častěji sáhnou po třpytkách, ať už jsou holografické či ne.

Co znamená „holografický“?

V podstatě je to lak na nehty, který obsahuje velmi jemné třpytky, které se na sluníčku lesknou duhovými barvami. Nejčastěji má stříbrný podtón, ale setkáváme se také s růžovým, modrým či černým holografickým la­kem.

Odstartujte rok 2018 zářícími nehty, a zároveň pečujte o přírodu!

Jak je výše zmíněno, holografické laky rozpoutaly třpytkové šílenství, a proto jsou oblíbené například také chromové laky, které se lesknou z jedné barvy na druhou, či pouze laky obsahující klasické třpytky. Zařaďte do své sbírky alespoň jeden a uvidíte, jak budou vaše nehtíky zářit! Na Nila.cz jich objevíte hned několik od značky Nailmatic – chromové, třpytkové i lehoulince perleťové a navíc, jako ostatní, šetrné k přírodě.

Více naleztene na stránkách Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii doplňky, kosmetika, líčení a make up, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu