Rudá je v kurzu: Red Collection

Rudá je v kurzu: Red Collection

24. ledna 2018, Baťa, obuv, dáská obuv, boty, lodičky, Red Collection, červená

Sponzorované odkazy

Je sexy, je nepřehlédnutelná a je trendy – rudá barva se zase vyhřívá na výsluní nejnovějších módních tendencí a láká k tomu se do ní odít. Červená hraje hlavní roli v nejedné aktuální kolekci předních značek a výjimkou není ani česká značka Baťa, která jí věnovala celou kolekci pro letošní zimu s názvem Red Collection. Jakou obuv nabízí?

Jen červená to může být

Rudá barva je symbolem vášně, odvahy i lásky. Pokud vás láká k tomu ji obléci, můžete zvolit celou řadu způsobů. V kurzu je například monochromatický look, kdy se do této barvy zahalíte od hlavy až k patě. Ne každý si však na tento výrazný a nepřehlédnutelný outfit troufne. Pokud nechcete příliš barevně vyčnívat, můžete svůj look oživit pouze rudými doplňky, jako jsou boty, kabelka, klobouk nebo třeba šátek, či jednotlivými kousky oblečení v červené – sukní, kalhotami nebo třeba kabátem.

Red Collection od Bati

Značka Baťa přichází, po vzoru současných trendů, s kolekcí s názvem Red Collection, která zahrnuje dámské boty zabarvené pouze do tohoto odstínu. Najdeme zde sexy rudé lodičky, které budou vhodné na každou příležitost, kde chceme zkrátka vyniknout. Obout je můžeme na pracovní schůzku, důležité jednání i na večeři v pěkné restauraci. Dále v kolekci nechybí ani dvoje kotníčkové boty na podpatku. Jedny mají podpatek úzký a působí tak elegantnějším dojmem, zatímco podpatek druhých bot je silnější a koresponduje tak s novými hity v oblasti dámské obuvi.

Každopádně však platí, že oba styly budou vhodné ke kalhotám i ležérnějším šatům a sukním. Další kategorií, kterou najdeme v Red Collecion od Bati, je kotníčková obuv bez podpatků. Bude se hodit pro všechny neformální příležitosti a pohodlné každodenní outfity. První typ zdobí zip na zadní straně bot, který působí lehce rockerským dojmem a představuje zajímavý prvek. Hodit se bude skvěle například ke kožené bundičce. Druhé boty bez podpatků jsou v oblíbené semišové úpravě a obout je můžeme k jakékoliv bundě i ležérnějšímu kabátu.

Foto: Baťa

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu