Jak na Valentýna? Voňavě!

Jak na Valentýna? Voňavě!

10. února 2018, Dermacol, vůně, Valentýn

Sponzorované odkazy

Slavíte Valentýna? Chcete vaši drahou polovičku potěšit krásným dárkem, ale nevíte, který je ten pravý? Darováním smyslného parfému toto dilema vyřešíte a navíc uděláte své lásce obrovskou radost! Každý přeci rád krásně voní. A co teprve přímo božsky a exoticky zároveň? Vyzkoušejte parfémované vody od Dermacol z nové exotické řady, která vaše očekávání rozhodně nezklamoe.

Přeneste se do exotického světa díky smyslným vůním, které přináší známá značka Dermacol. Aneb s vůní pro něj i pro ni.

Vůně pro ni

Představte si lístky z květů levandule, jasmínu a ušlechtilé růže, které se linou po průzračném vodopádu v Libanonu. Kolem poletují ptáci vířící vůni cedru, která se proplétá s živočišným aroma bílého pižma a blyštivého jantaru, přičemž z dáli voní zahrada kvetoucích pomerančovníků. Naprosto podmanivá, hypnotická a plná svěží energie s vůní sladkého pomeranče a zimolezu. Taková je vůně Sweet Orange & Honeysuckle od Dermacol, a je k dostání za 990 Kč v 50 ml.

Vůně pro něj

Vůně pro něj přináší pocit bezstarostnou atmosféru kaváren, skvělou náladu a tepla hřejivého slunce, které vás provází procházkou kolem moře s překrásnou svěží vůní, která se mísí s energizující vůní čerstvých citrusů. Ovocné pohlazení borůvek, květu pomerančovníku a levandule skvěle doplňuje pižmo třpytivého jantaru, které se rozline ve chvíli co se slunce začervená. Perfektní vůně pro může, která povzbudí a osvěží je Sea Salt & Lime, parfémovaná voda s vůní moře a limetky, jež vyjde na 990 Kč.

Tyto parfémované vody Sweet Orange & Honeysuckle a Sea Salt & Lime rozšiřují stávající řadu čtrnácti vůní od Dermacol

Zdroj foto: Dermacol, Flickr.com

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu