Extravagance na první i druhý pohled?

Extravagance na první i druhý pohled?

3. února 2018, brýle, ic! berlin, doplňky, Žilka optik Studio, dioptrické brýle, extravagance

Sponzorované odkazy

Brýle se stávají čím dál více nejen nezbytným pomocníkem řady z nás, ale módním doplňkem, který hýbe světovými trendy. I v tomto směru pozorujeme mnoho nových tendencí a stylů a průchod je často dáván i extravaganci. Té se rozhodně nebojí značka ic! berlin, která díky Žilka Optik Studio vstupuje na český trh. Patří mezi nejznámější značky v oblasti návrhu a výroby designových ocelových brýlí a její produkty jsou opravdovým zážitkem pro oči.

Brýle značky ic! berlin

Čím značka ic! berlin vyniká? Její příznivci oceňují především to, že brýle vyrábí i navrhuje ručně a při zpracování neopomíjí ani ty nejnepatrnější detaily. Za pozornost stojí i místo, kde všechny modely vznikají. Je jím bývalá východoněmecká průmyslová pekárna přímo ve středu Berlína. Právě tam vznikají brýle od návrhů designu a po finální produkt. Brýle, tvořené především pevnou a pružnou nerezavějící ocelí či luxusním acetátem, případně kombinací obou materiálů, vynikají také neuvěřitelně nízkou hmotností. V průměru váží méně než 20 gramů a o jejich životnost se nemusíte bát, jsou totiž prakticky nerozbitné.

Unikátní modely a extravagance

Jsou však i další věci, díky kterým je značka ic! berlin nepřehlédnutelná. Drží totiž jedno zajímavé světové prvenství, a to ve výrobě bezšroubkových plechových rámečků. Jednotlivé modely obsahují unikátní zámkový závěs, který lze velmi lehce rozdělit a znovu sestavit bez použití nástrojů. Na brýlích nenajdete žádné šrouby, lepidlo ani sváry, ale vyryté telefonní číslo zakladatele a generálního ředitele společnosti Ralpha Anderla vám umožní mu kdykoliv v případě potřeby zavolat.

Lepší zrak díky Žilka Optik Studio

Pokud vás originální modely z dílny ic! berlin zaujaly, můžete si jejich brýlové obruby pořídit i u nás, a to u pražské společnosti Žilka Optik Studio. Kromě této berlínské značky zde najdete také modely dalších světově uznávaných ikon, jako jsou například Alai Mikli, Kio Yamato, Eyeworks, Oliver Goldsmith nebo Philippe Starck, a společnost nabízí také komplexní optometrické služby i pro ty nejnáročnější.

Foto: ic! berlin

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu