Náhled do nové sezóny

Náhled do nové sezóny

3. března 2018, H&M, dámská móda, dámské oblečení, módní novinky 2018, sezóna 2018

Sponzorované odkazy

Nový rok, nové příležitosti. A samozřejmě nové trendy! Jaká bude sezóna 2018 ve jménu módy? Pestrá, rafinovaná a hravá. H&M představuje náhled nejen do světa dámské módy pro start roku 2018!

Nebojte se barev

Jasné tóny a vzory, které pozvednou outfit i náladu. Dámské oblečení zdobí nečekané barvy. Hrejte si, buďte vynalézaví! Pestré potisky, zářivé tóny a působivé kombinace. Na své si přijdou především právě milovníci odvážné palety barev. S nejnovějšími kousky H&M rozzáříte i své okolí. Vsaďte na blankytně modrou nebo oranžovou! To jsou módní novinky 2018, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Outfit v rovnováze

Kombinujte ty nejodvážnější kousky s pastelovou romantikou. Protiklady se přitahují – a to platí i pro outfity. Trashed džíny na žebříčku trendů zůstavají, stejně jako romantické pastelové barvy, jimiž dokonale ozvláštníte a změkčíte vyznění svého outfitu. Dopřejte si sladkou rovnováhu.

Od pudrové po rudou

Harmonie nechybí ani v interiéru. Seznamte se s působivou řadou doplňků, které zjemní váš domov. Trendem je tón v tónu, kombinace růžových odstínů, od něžné pudrové růžové po tmavší ruby červenou, doplněné a podtržené honosnými zlatými odlesky. Lásku vložte do detailů. Dekorujte tak, jak to umíte jen vy.

Zdroj foto: H&M

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu