Řasy jako panenka bez umělého prodloužení

Řasy jako panenka bez umělého prodloužení

22. února 2018, dlouhé řasy, růstové sérum, výživa

Sponzorované odkazy

Každá žena touží mít krásné dlouhé řasy. Ale ne každá z nás chce mít uměle prodloužené řasy. Vlivem líčení, neodličováním se, špatné péče či věkem naše řasy slábnou, stejně jako vlasy, nebo cokoliv jiného na našem těle. I o řasy je potřeba se starat a pečovat o ně, doslova jako o oko v hlavě. Díky moderní technologii a přírodním látkám tak vzniklo i sérum na péči o řasy Hairplusrasy.

Kde se zrodilo sérum krásy

Původem rakouská firma Tolure Cosmetics vyvinula ono úžasné sérum na řasy. Kromě řasového séra nabízí také jiné přípravky, jako je LipBoost – balzám na rty, LipScrub – peeling na rty, nebo EyeShine – emulze sloužící pro oční okolí. Firma se drží zásady, kdy veškeré její produkty jsou vyráběny přímo v Rakousku a nejsou testovány na zvířatech. Její produkty vznikají za pomocí výzkumů v laboratořích a stále je inovují. V německy mluvících zemí pak vzešly okamžitě v oblibu. Produkty si oblíbili také ve Španělsku a Turecku. K nám, do Čech a na Slovensko, pak přišli prostřednictvím stránky Hairplusrasy.cz, nebo je můžete zakoupit v kamenném obchodě LABORATORY, v Praze. Sama firma pak o svých výrobcích říká: „Naše znalosti a produkty pomáhají ženám cítit se krásné.“

HairPlus – zázrak pro vaše řasy

HairPlus je sérum, které bylo speciálně vyvinuto na růst řas a obočí. Na Instagramu jej doporučuje například Andrea Verešová, která často přijímá dotazy, zda má umělé řasy. Mimo jiné jej doporučuje také na podporu růstu vlasů. Sérum svým složením stimuluje funkci vlasových folikul, díky čemuž dochází k opětovnému růstu řas. Sérum taktéž zvyšuje elasticitu řas a tím pádem snižuje jejich lámavost při každodenním namáhání.

LipBoost – balzám pro smyslnost

Značka Tolure Cosmetics také nabízí zmiňovaný LipBoost, což je vlastně lesk na rty a balzám v jednom. Díky užití kyseliny hyaluronové dochází k omlazení rtů, jejich lesku a naplnění. Kyselina má speciální vlastnost – nasávat vlhkost z okolí a absorbovat 1000× více vody, než dokáže naše pleť. Dále díky složce tripeptid-1 dochází ke zneškodňování volných radikálů a ochraně rtů. LipBoost tak nejen chrání a vyživuje rty, ale také je dělá jemnějšími, elastičtějšími a smyslnými, díky zvětšovacímu efektu. Lze jej použít přímo na rty, bez podkladu, nebo nanést na rtěnku.

Okénko „Vlastní zkušenost redaktorky“

HairPlus

Jelikož jsem chtěla mít krásné dlouhé řasy a smyslné rty, jako každá žena, rozhodla jsem si produkty HairPlus a LipBoost nadělit na Vánoce. Dříve jsem totiž nosila uměle prodloužené řasy a pokaždé, když jsem si je nechala sundat, moje vlastní řasy byly, jako kdyby je někdo vzal nůžkami – krátké a slabé. Ze začátku jsem měla s řasovým sérem problém. Jeho aplikace na oční víčko (stejně jako když nanášíte tekuté oční linky) mi nebyla příjemná – sérum mě štípalo a pálilo. Začala jsem jej tedy aplikovat přímo na řasy. Opatrně, tak aby se sérum nedostalo do oka. A štípání bylo pryč. Nemusí to být problém u všech, ale berte to jako tip pro ty z vás, které by měly stejně citlivá očka. Po pouhých dvou týdnech jsem začala pozorovat nepatrné rozdíly. Řasy mi opravdu začaly růst. Ačkoliv jsem k tomu byla z počátku nedůvěřivá, teď po čtyřech týdnech užívání se víc a víc těším z nových výsledků. I když je sérum trošku dražší záležitostí, určitě bych ho doporučila. Navíc vám vydrží až tři měsíce! Mě ale určitě ne. Používám o i na mezírku na obočí, která se mi vytvořila špatnou úpravou obočí a můžu říct, že je již zaplněná. A také ho čas od času aplikuji ke kořínkům vlasů u hlavy. Budu si jej tedy muset koupit nejspíš o trošku dřív, než za tři měsíce. Stojí to ale za tu investici. Jen si vezměte, kolik vás měsíčně stojí aplikace umělých řas a jaký výsledek (polámané a slabé řasy) vám to přináší. Toto je, tedy za mě, investice do sebe samotné, která vám vydrží a naopak vám řasy vyléčí.

LipBoost

A jelikož jsem využila vánoční akce, kde byl k řasovému séru zdarma také LipBoost, jsem majitelkou karamelového balzámu. Má krásnou světlou barvu a jeho lesk na rtech vydrží poměrně dlouho. Není však neslíbatelný. Po první aplikaci jsem cítila jemné brnění a mentolový nádech, což dle mého úsudku způsobuje zvětšovací efekt. Není to však nepříjemné, nebojte se. Naopak máte opravdu pocit plnějších rtů. A jelikož tu a tam i mě umí popraskat rty, obzvláště v zimě, zpozorovala jsem, že čím častěji používám LipBoost, tím méně se mi to děje. Rty začaly být vláčnější a příjemnější. Teď už ho nosím i „jen tak – na doma“. Určitě mám v plánu si pořídit i bezbarvý LipBoost Classic, abych jej mohla nosit také nenalíčená. Takto se mi totiž přítel směje, když jsem odlíčená a mám jen karamelově zbarvené rty…

Zdroj fto: archív autorky, Pixabay.com

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika, líčení a make up, ostatní, vlasová i tělová a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu