Přichází hravá Bobo Choses s kolekcí Neverending Summer

Přichází hravá Bobo Choses s kolekcí Neverending Summer

13. března 2018, Neverending Summer, Bobo Choses, nová kolekce, dětské oblečení

Sponzorované odkazy

Internetový obchod Nila.cz zastupující nespočet módních značek přichází s jednou i ze Španělska!

Kdo je Bobo Choses?

Bobo Choses je značka, která k nám přichází až ze Španělska. Příznivce má mezi dětmi i dospělými díky svým originálním a neobvyklým kouskům. Dětská kolekce je plná veselých barev, zábavných motivů a velmi příjemných materiálů, a to vše je zhotoveno do pohodlného střihu v němž se každý cítí dobře.

Kolekce jaro/ léto 2018

Tato hravá kolekce má velice vystihující název „Nekonečné léto“, je inspirovaná dětstvím zakladatelky této značky Jane Goodall. Vykresluje v ní nostalgické prázdninové motivy, dobrodružství a nekonečnou dětskou zvídavost. Léto může začít a s touto kolekcí bude opravdu nekonečné!

Kolekce Neverending Summer na vás dýchne vlahým letním vánkem a barvičkami zavalí vaše srdíčko radostí. Vzory představené v této kolekci podtrhují dětskou fantazii, kreativitu a volnost. Jsou to krásné hravé kousky podporující zvídavost malých vědců a vědkyň. Navíc kolekce nabízí kousky i pro nejmenší.

Zpátky do minulosti

V této dětské kolekci můžete zpozorovat výrazný návrat do minulosti, a to právě do letní minulosti zmíněné návrhářky. Léto tehdy bylo mnohem hravější než dnes, a tímto módním krokem zpět se snaží vrátit pocity z léta, kdy se místo koukání do telefonu a na televizi chodilo ven bádat, zkoumat a tvořit. To vše chce touto kolekcí ukázat i dnešním dětem.

Protože je tato kolekce speciálně letní, je samozřejmostí, že v ní naleznete i dětské plavky. Dvoudílné i jednodílné a opět s úžasnými vzory. Vyberte to, co je vašim dětem nejvíce pohodlné. K plavkám můžete pořídit také klobouček proti slunci, aby vaše ratolest mohla v klidu poletovat, aniž by si uhnala úpal.

Toto a mnohem více oblečení můžete zakoupit na Nila.cz nebo v kamenném obchodě Nila.

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, plavky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu