Plesové trendy 2018: slaďte šaty s barvou očí!

Plesové trendy 2018: slaďte šaty s barvou očí!

7. února 2018, trend, móda, oči, barevné kontaktní čočky, společenská sezóna, plesová sezóna

Sponzorované odkazy

Plesová sezóna je v plném proudu. Jaké jsou její letošní trendy? Pestré a pastelové barvy, výrazné líčení a dokonale vyladěný outfit. Co takhle sladit své večerní šaty s očima?

Barvy, které řeknou vše

Chystáte se na ples? Nepřehlédnutelná budete díky zvolené barvě. Hitem letošní společenské sezóny jsou především červená, modrá a zelená. Pokud však dáváte přednost odlehčenějším tónům, pak rozhodně sáhněte po pastelových odstínech. Kromě barvy šatů pak nezapomeňte na doplňky. Letos vyzkoušejte francouzský hit – tón v tónu. Více odstínů prohloubí váš styl. A víte, že barva šatů podtrhne barvů očí?

Odvážné líčení

Na plese chce každá z nás vypadat výjimečně. Letos se rozhodně můžete odvázat a vrhnout se na odvážný make-up look. Výrazné líčení, metalické stíny, třpytky nebo flitry po vzoru slavných make-up artists. Pokud si s líčením sama nejste jistá, nechte si poradit od vizážistky, která vám pomůže vybrat ty správné efekty pro vaše oči a tvář.

Nechte vyniknout svůj pohled

Každou z nás už někdy napadlo, jak bychom vypadaly s jinou barvou očí. Chcete zaujmout pohledem? Vyzkoušejte jednorázové barevné kontaktní čočky. Zatímco v minulosti byly populární crazy čočky, dnes se vracejí přirozené barvy. Pomocí čoček můžete barvu svých očí zvýraznit nebo ji zcela změnit. Výhodou je možnost pořídit kontaktní čočky bez či s dioptrií. Jednorázové použití potěší právě při výjimečných událostech.

K dostání jsou barvy hnědá, zelená, modrá, soft grey, sapphire blue a fresh green. Balení deseti párů zakoupíte již od 289 Kč ve vybraných optikách a eshopech. Uhraňte očima i svůj odraz v zrcadle – buďte taková, jaká chcete být.

Zdroj fotografií: Pixabay.com

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu