Must have roku 2018? Tuhý parfém!

Must have roku 2018? Tuhý parfém!

8. února 2018, Parfém, tuhý parfém, mýdlo, krém na ruce, kosmetika, Sabé Masson

Sponzorované odkazy

Kosmetické firmy přicházejí s více či méně zajímavými novinkami každou chvíli. Některé se ujmou, jiné jsou rychle nahrazeny jinými. Mezi ty, které však rozhodně stojí za pozornost, patří novinka francouzské značky Sabé Masson, která před nedávnem poprvé představila „parfém v tyčince“.

Tuhé parfémy v Debut Shop

Za značkou Sabé Masson stojí Isabelle Masson-Mandonnaud, žena, která má co dočinění také se značkami Sephora či Crazylibellule and the Poppies. Právě pod jejím vedením byl představen „parfém v tyčince“, který má na rozdíl od klasických parfémů více výhod než pouze to, že voní. Díky svému složení totiž také pečuje o naši pokožku. Jeho hlavní složkou je bambucké máslo, které se může pyšnit vysoce regeneračními účinky a dokáže krásně zvláčnit pokožku. Mezi další složky hýčkající kůži pak v tuhých parfémech najdeme také deriváty kokosového oleje, kandelilový vosk, hypoalergenní směs rostlinných olejů, karnaubský vosk, vitamín E a eugenol. V souladu se současnými trendy ve výrobě kosmetiky bez zbytečných chemikálií zde pak nečekejte parabeny, parafín ani alkohol. Samozřejmě také nejsou testovány na zvířatech.

Vyberte si z deseti vůní

Dříve, než k parfémům přičichnete, vás oslní už jejich design. Jsou ukryty v tyčince z recyklovaného papíru a svým tvarem připomínají rtěnky. Jejich balení je praktické a vejde se do každé kabelky. Zdobí je nejrůznější vzory a abstraktní tvary pestrých barev. Vybírat si však patrně budete především na základě vůní. Na výběr je jich hned deset. Některé, jako například Né Des Roses, připomínají rozkvetlou zahradu a tvoří je hruška, frésie, růže, pivoňka či lilie. Striptease Flowers zase potěší milovníky citrusových tónů, je totiž tvořená mandarinkou, bergamotem, pomerančovým květem a otočníkem. Artist pak oslní vůní koření, cedrového dřeva, pačuli či grapefruitu. Copa Cabana vás oslní tóny pomerančového listí, růžového pepře, citronu, fialky a dubového mechu. Jako doplněk k parfému si pak můžete zakoupit také toaletní mýdla nebo krém na ruce.

Foto: Sabé Masson

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu