Tričkobraní je tady! Zahřejte se ideou tepla a připravte se na léto!

Tričkobraní je tady! Zahřejte se ideou tepla a připravte se na léto!

24. února 2018, trička a tílka, Queens, značková móda

Sponzorované odkazy

Zima vrcholí a za chvíli jí bude na záda dýchat jaro. A s ním nastane pomaličku čas odkládání četných svršků. A za jarem už číhá léto. Tak se na něj připravte s námi!

Triček není nikdy dost a s vidinou teplého léta může nákup nějakých těch kousků být dobrou vzpruhou pro další zimní a sychravé dny.

A tak vybírejte s námi: tričkobraní začíná!

Nike W NSW Tee Kiss Airs CrewNike W NSW Tee Kiss Airs Crew

Nike W NSW Tee Kiss Airs Crew

Apartní bílé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Nike, W NSW Tee Kiss Airs Crew má barevný motiv rtů na hrudi v červené barvě. Dlouhá klasika v bavlněném provedení vás vyjde na 649 Kč.

Urban Classics Ladies Selena Gomez Black Gloves TeeUrban Classics Ladies Selena Gomez Black Gloves Tee

Urban Classics Ladies Selena Gomez Black Gloves Tee

Šik černé dámské tričko v pohodlném širším provedení s krátkými rukávy od značky Urban Classics s černobílým epesním motivem na přední části, bude prima doplňkem k džínám, v létě k šortkám nebo k sukni. Triko stojí 539 Kč.

Selflove Girl TeeSelflove Girl Tee

Selflove Girl Tee

Selflove by Teri, je mírně vypasované černé dámské tričko s krátkými rukávy. Triko má na hrudi na levé straně drobný nápis Selflove. Tenhle balvněný kousek budu šik k denimu i jinak. Dáte za něj 490 Kč.

Cheap Monday Have Tee Foil LogoCheap Monday Have Tee Foil Logo

Cheap Monday Have Tee Foil Logo

Šedivé dámské tričko v provedení melange má krátký rukáv a originální stříbrné logo na hrudi. Tričko značky Cheap Monday je možno pořídit za cenu 550 Kč.

Cheap Monday Breeze TeeCheap Monday Breeze Tee

Cheap Monday Breeze Tee

A ještě jeden zajímavý kousek značky Cheap Monday v olivovém provedení. S příjemným černě vyvedeným srdcem a nápisem značky na hrudi, bude díky tlumeným barvám vhodný do mnohého outfitu. Triko stojí 440 Kč.

adidas Tongue L Tank bíléadidas Tongue L Tank bílé

adidas Tongue L Tank bílé

A na závěr představujeme bílé dámské tílko od značky adidas s velkým obdélníkovým barevným motivem na přední části tílka. Ryze letní kousek se skvěle hodí k šortkám nebo sukni. Vyjde vás na 430 Kč.

Nevybrali jste si? Zkuste mrknout na Queens.cz, kde najdete další nálož skvělých kousků.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu