Metropolitní džungle s Maskou

Metropolitní džungle s Maskou

6. dubna 2018, Maska, Nila

Sponzorované odkazy

Jak je již zvykem, na stránkách Nila.cz naleznete originální a neotřelé značky, které možná běžně na českém trhu neseženete. Nila se vyznačuje právě tím, že podporuje originalitu, nevšednost, odlišnost, nejnovější módní trendy, luxusní styl a kreativitu návrhářů. Pro nadcházející období jara tak na stránkách naleznete novou kolekci Metropolitan Jungle značky Maska a máte se opravdu na co těšit!

Kolekce Metropolitan Jungle

Jak již napovídá sám název kolekce, jde o jarní příval nové energie do metropolit a velkých měst připomínajících džungli. Tato nová řada oblečení značky Maska přináší zejména krásné šaty a sukně pro jaro a léto 2018. Kromě toho obsahuje kolekce také zajímavé svetry a roláky, které se v jarním období ještě stále hodí k nošení.

Jednotlivé módní kousky se vyznačují originálním grafickým potiskem, který navrhovala módní designérka Karolina Eriksson. Kdo tedy miluje pestré jarní barvy, zajímavé geometrické a atypické tvary a obrazce, bude kolekcí Metropoitan Jungle naprosto unešený.

Výzvu přináší Nila

S touto výzvou na jaro přišla stránka Nila.cz, která pravidelně přináší nové a zajímavé kolekce právě i od značky Maska. Záměrně si dovolíme nazvat to výzvou, jelikož jednotlivé modely jsou opravdovou výzvou pro mladé, sebevědomé ženy, žijící ve městech, ale i pro ženy středního věku.

Barevné provedení kolekce je v sytých pastelových odstínech, které si pohrávají s naší fantazií. A ačkoliv barevná rozmanitost doslova provokuje k jarní náladě a mladistvému dojmu, střihy jednotlivých modelů zachovávají elegantní styl úspěšné a pracující ženy. Jedná se tedy o nadčasové kousky, hodící se do šatníků každé ženy i dívky, bez ohledu na věk či povolání.

Modely vyvažují rovnováhu mezi hravostí a elegancí, díky čemuž se v nich najde pracující žena středního věku, i mladá maminka na mateřské dovolené. Navíc jsou vyrobeny z kvalitních a udržitelných materiálů. Ženskost, hravost, elegance a nadčasový styl – to vystihuje kolekci Metropolitan Jungle!

Zdroj: Nila.cz, Značka Maska

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu