Buďte Happy s Marionnaud!

Buďte Happy s Marionnaud!

22. března 2018, Marionnaud

Sponzorované odkazy

Parfumérie a drogérie Marionnaud přichází s novou kolekcí tělové kosmetiky – Happy! Již samotný název vypovídá o tom, čeho tato řada tělové péče a péče o pleť chce dosáhnout. Jedná se o veselou a barevnou kolekci, která obsahuje tělové peelingy, tělová mléka a sprchové gely rovnou v pěti provoněných variacích. Kromě luxusní péče a příjemné vůně je pak celá kolekce v nádherném barevném provedení a nastoluje tak opravdu dobrou náladu. S touto kolekcí budete prostě happy!

Kosmetika Marionnaud HAPPY

Jak jsme již zmínili, čeká na vás hned pět variant odlišných barev a vůní, které skvěle poslouží vaší pokožce i unavené mysli – HAPPY Relax, HAPPY Harmony, HAPPY Sunny, HAPPY Energy, HAPPY Passion. Přípravky řady Happy, ať už se jedná o peeling, sprchový gel či o tělové mléko, pokožku regenerují, dodávají ji energii, vitamíny a jejich příjemná vůně uvolní vystresovanou mysl a napětí. Aplikace těchto výrobků tak znamená opravdový odpočinek, relax a oddych a to i ve všední dny, nemusí být zrovna víkend či zasloužená dovolená. Zpříjemnit si tak můžete opravdu každý den a ještě tím prospějete své pokožce.

Barevná péče o tělo

Každý název z řady výrobků Happy nese také svou vlastní barvu. Nejen že barvičky působí vesele a dostojí tak svému názvu Happy, ale také mají svůj význam. Modrá barva – Happy Relax přináší vůni moře a svěží máty, zelená – Happy Harmony zase vůni čaje s limetkou a nastoluje tak vnitřní klid a harmonii. Žlutá barva – Happy Sunny vás ohromí netradiční kombinací vanilky a ananasu a připomene vám krásně prosluněné letní dny, kdy nemusíte dělat nic, jen se válet na pláži. Oranžová barva – Happy Energy pak voní po mandarince a mrkvi a červená – Happy Passion znamená již z překladu vášeň a potěší exotickou vůní směsice maracuji a granátového jablka.

Kosmetika Happy

Každá barva, každá vůně, každý produkt z řady Happy je originální a jedinečný. Přesto všechny výrobky přináší společné výsledky – hydrataci pro vaši pokožku, relax, uvolnění mysli za pomoci příjemného aroma výrobku a dobrou náladu díky veselým pastelovým barvám. Enjoy!

Zdroj: Marionnaud Paris

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu