Leeda a kolekce Sedmá z deseti frčí na slevách

Leeda a kolekce Sedmá z deseti frčí na slevách

23. března 2018, Leeda, slevy, dámské oblečení, dámská móda

Sponzorované odkazy

Povánoční období už je za námi, ale stále si můžeme užívat zvýhodněných cen oblečení. Výrazné slevy dosahující 30 % i 50 % nabízí například kamenný obchod i e-shop Leeda, a to na oblíbené modely z kolekce Sedmá z deseti.

Jedná se o originální českou značku, která vyniká kvalitním zpracováním i materiály a v neposlední řadě slušivými a nositelnými modely. Který oživí váš šatník?

Butik v srdci Prahy

Butik Leeda objevíte v Bartolomějské ulici v Praze. Za značkou, která vznikla v roce 2003, stojí dvě Lucie, Kutálková a Trnková, které ji založily. Od roku 2012 je pak hlavou celé značky Lucie Kutálková. Každý kousek kolekcí Leeda vzniká v České republice a tento fakt je pro celou značku velmi důležitý. Její charakter pak dotváří také původ materiálů a místní řemeslná tradice, na níž staví. Na jednotlivých modelech se promítá i to, že tvůrci často spolupracují s architekty, grafickými designéry, fotografy i muzikanty.

Rozmanité dámské oblečení

Kdo by si nepřál mít ve skříni originální návrhářské kousky? Pokud je navíc zdobí pomyslná cedulka s nápisem „sleva“, je tato představa hned o něco dostupnější. Za výhodné ceny nyní objevíte mnoho trendy kousků a originální dámská móda je na dosah ruky. Leeda nabízí například stylové denimové vesty v dlouhé i krátké variantě. Denim patří k největším hitům nové sezóny a díky variabilitě tohoto kousku jej budete moci využívat při mnoha příležitostech. Za pozornost stojí rozhodně i hřejivá kašmírová vesta v krásném smaragdovém tónu.

Pro odvážnější z vás je tu dlouhá kostkovaná vesta, která dokáže přitáhnout pozornost všech kolemjdoucích a povznést outfit na novou úroveň. Radost udělá Leeda i všem milovníkům šatů. Najdeme zde pohodlné bavlněné šaty v šedé barvě pro každý den i polotransparentní hedvábné šaty v temně modrém tónu pro slavnostnější příležitosti. V duchu trendů se pak nesou také maxi šaty bez rukávů ve světle denimovém provedení, které vynikají nevšedností a budou skvělou přípravou na léto.

Foto: Leeda

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu