Nová značka My Brand a její opening párty

Nová značka My Brand a její opening párty

30. března 2018, Holandská značka, My Brand, v Česku, otevření obchodu, opening párty

Sponzorované odkazy

Na český trh přichází značka My Brand. Vlajkovou prodejnu otevře v pražské Fashion Arena Prague Outlet. A tak nabídku oblečení pro mladé lidi v Česku obohatí první obchod holandského výrobce My Brand.

Otevření prodejny proběhne již v sobotu 31. března 2018 a slavnostní opening party je naplánována o týden později, na 7. dubna 2018.

Originální móda z Holandska

Značka My Brand vznikla v roce 2009 v Amsterdamu a dnes je ve světě již velmi dobře známá. Její oblečení je sebevědomé, hravé a originální. Holandský výrobce nejdříve velmi výrazně uspěl s dámskou módou a až poté se zaměřil i na mladé muže. Během roku 2013 značka přišla i s první kolekcí pro děti.

Opening party s celebritami

„Značka My Brand přináší svěží vítr do české nabídky s módou. V obchodě najdou to pravé zejména mladí lidé, kterým se líbí např. styl Philipp Plein,“ uvádí Lenka Čapková, ředitelka centra Fashion Arena Prague Outlet, a dodává: „V sobotu 7. dubna proběhne slavnostní opening party, které se zúčastní známé celebrity. Skvělou atmosféru podpoří dobrý DJ nebo delikátní pohoštění. Pro první zákazníky připravila značka MyBrand speciální zaváděcí 20% slevu z outletové ceny na celý sortiment. Akce je veřejně přístupná. Všichni jsou velmi vřele zváni.“ Svoji účast na opening party zatím potvrdil fotbalista Michal Kadlec, který je milovníkem značky My Brand, a fotbalista Tomáš Vaclík. Další jména pořadatel zatím tají.

Podrobné informace o My Brand naleznete na lincích níže

Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet je největší outletové centrum v České republice. Za deset let svého působení se Fashion Arena Prague Outlet stal významným místem nadčasové módy díky své široké nabídce módních značek, vhodnému umístění a doprovodným službám. Na celkové ploše 25 000 m2 zde aktuálně ve 116 obchodních jednotkách naleznete sortiment více než 200 světových i domácích značek a nakoupíte denně o 30 až 70 % výhodněji.

Zdroj foto: My Brand

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu