Příroda je naše hřiště: s Disanou

Příroda je naše hřiště: s Disanou

26. dubna 2018, overaly, kabátky, dětské oblečení, nila, disana

Sponzorované odkazy

Internetový obchůdek Nila.cz nám představuje jednu z dalších bio značek oblečení. Tentokrát se jí stává německá značka Disana.

Tradiční výroba s téměř třicetiletou tradicí se zabývá zejména výrobou oblečení z vlny. Používá 100 % merino vlnu, díky které je oblečení nejen neobyčejně jemné a hřejivé, ale navíc je odolné vůči vlhku, a dokonce má částečnou samočisticí schopnost. Design oblečení je nadčasový a líbí se prostě každému.

Nemusíte prát!

Kdo to kdy slyšel, aby se oblečení nepralo? Ale opravdu je to tak. Téměř. V tomto jednoduchém provedení oblečení, kde se nemá nežádoucí špína kam usadit, a díky 100 % merino vlně, která odpuzuje vlhkost, má oblečení téměř samočisticí schopnosti. Samozřejmě je třeba své oblečení z hygienických důvodů prát, ale taková vlhkost, vlahý deštík, či umazání od hlíny není důvod proč zapínat pračku! Uvidíte sami.

Venkovní zábava

Maminky často kladou velký důraz na to, jaké oblečení svému dítěti obléci, pokud se chystá jít si hrát ven. Protože Disana tuto starost maminek respektuje a zároveň se přiklání na jejich stranu, nabízí to nejlepší, co si taková zimomřivá maminka může přát. Teplejší oblečení je samozřejmě velmi důležité, a to zejména u dětí, proto je tato starost na místě. Prohlédněte si tyto kousky od Disany. Jsou nejen stylové, ale také splňují účel právě pro takové venkovní hrátky v tomto dnešním proměnném počasí. 

Super střih

Jak si jistě na první pohled všimnete, střih těchto kabátků a overalů je klasický, jednoduchý a minimalistický. To je skvělé nejen pro kombinaci s jiným oblečením, pokud máte doma parádnici nebo ráda své dítko módně „vyfiknete“. Je to ovšem skvělé taky pro dítě. Nikde nic nevyčuhuje, vše je tam, kde má být. Kapsičky po ruce a jednoduché knoflíkové zapínání. Zkrátka úžasná nadčasová dětská móda

Toto oblečení a mnohem více naleznete na Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii jaro, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu