Marionnaud My Nail Lacquer: jarní kolekce SPRING RIVIERA

Marionnaud My Nail Lacquer: jarní kolekce SPRING RIVIERA

24. dubna 2018, Nové laky na nehty, Marionnaud, My Nail Lacquer, Jarní kolekce SPRING RIVIERA

Sponzorované odkazy

Přivítejte jaro s novým lakem na nehty! Upravené nehty jsou přeci samozřejmostí, a navíc vizitkou každé ženy. Pokud jste své nehtíky v zimě zanedbávala ať už kvůli mrazu či kvůli nošení rukavic, prohlédněte si jarní laky od Marionnaud a buďte opět stylová od hlavy až k patě!

Marionnaud přichází s novou kolekcí laků, které vás ohromí svými jemnými i naopak provokativními barvičkami, kterými zazáříte nejen na jaře ale klidně i v létě. Laky v krásných hranatých obalech – My Nail Lacquer, vám nehty prozáří barvou i nepřekonatelným leskem. Speciálně tvarovaným štětečkem lak navíc jednoduše nanesete rovnoměrně a bez nežádoucích hrbolků čí světlých míst.

Lak, který pečuje

Tyto laky obsahují olejíčky, které dokážou o nehty pečovat a vaše manikúra tak déle vydrží, nehty se budou méně lámat a pomůže vám to i při pěstování chtěné délky. Tyto olejíčky samozřejmě nezastoupí výživu pro nehtové lůžko, která je při péči o nehty důležitá, ale pomohou nehet podrážděný lakováním a odlakováním zklidnit.

Spring Riviera kolekce

Tato kolekce od Marionnaud nám nabízí nekonečné možnosti, co se svými nehtíky můžeme udělat. Barvičku si zde najde prostě každý. jaká tedy je nejnovější jarní kolekce laků Spring Riviera?

Z těchto laků sálá teplo, a nejen to jarní. Naleznete zde jak lesklé tak matné laky a dokonce i třpytivé. Barvy tmavé ale i světlé, které skvěle vyniknou na opálené pokožce. 

Oblíbené jsou také nude, tedy tzv. nahé barvy které se hodí zkrátka ke všemu. Pokud si vyberete jeden z takových odstínů rozhodně chybu neuděláte. Dejte si ale pozor na kombinaci barev s odstínem vaší kůže. 

V kolekci laků nalezneme i fialkové podtóny inspirované kousky ovoce maracuja. Ty vás jistě osloví svou elegancí. Hodí se ke společenštějším událostem, kde nechcete odvést pozornost od šatů ale pořád chcete, aby si vašich nehtů někdo všiml. Skvělý lak právě na takovou událost je právě tento s fialovými podtóny, který obsahuje jemné třpytky. Stejně poslouží i jeho pravý opak ve světlé nude barvě, která byla již výše zmíněna, ale je doplněna o třpytky. 

Laky v ceně 149 Kč můžete pořídit na Marionnaud.cz

Zdroj Foto: Marionnaud

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii doplňky, jaro, kosmetika, líčení a make up, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu