CalzedoniaSummerShow: Magická show s letním podtextem

CalzedoniaSummerShow: Magická show s letním podtextem

14. dubna 2018, Calzedonia letní kolekce plavek a outfitů, dámská móda, variace s plavkami

Sponzorované odkazy

Calzedonia uvítala nadcházející sezónu na letní přehlídce, která se uskutečnila 10. a 11. dubna v sídle značky v italské Veroně.

Léto se nezadržitelně blíží, a tak je ideální doba pro představení nejnovější kolekce plážové módy Calzedonia. Módní přehlídka vtáhla diváky do originálního, kubistického, moderního světa, plného pohybu. O skutečně letní atmosféru se postaraly speciální efekty, které přítomné přenesly na prosluněnou pláž.

show byla magická s letním podtextemshow byla magická s letním podtextem

Limitka z pláže

Na pořadu dne byly kromě neotřelého konceptu show i další novinky. Calzedonia totiž představila první limitovanou edici plážové módy. Kolekce zahrnuje patery bikiny a troje plavky vcelku. Atraktivní modely se promění v nepostradatelnou část letního šatníku v kombinaci s džíny nebo sukní. Získáte tak elegantní a stylový outfit.

kombinace s plavkami zkusily i Tatiana Zidekova a Zorka Hejnovákombinace s plavkami zkusily i Tatiana Zidekova a Zorka Hejnová

Tato limitovaná edice je jedním slovem výjimečná. Počínaje jejím představením na přehlídce je v prodeji ve vybraných obchodech a online. Už nemusíte dlouze čekat, až budou vytoužené kousky z přehlídky k dostání, pořiďte si je právě teď!

Angela Ruiz a Cindy Burna na přehlídce prezentovaly šik jednodílné plavkyAngela Ruiz a Cindy Burna na přehlídce prezentovaly šik jednodílné plavky

Sametové, květinové a prostřihané

Calzedonia vždy kráčí ruku v ruce s aktuálními trendy. Nejinak tomu bude i v nadcházející sezóně. Oblíbené jsou v poslední době také květinové aplikace a nejrůznější průstřihy a transparentní detaily – ani na tyto motivy Calzedonia v nové kolekci nezapomíná.

Devon Windsor a Daniela Braga ve smetanových a tyrkysových jednodílných kouscíchDevon Windsor a Daniela Braga ve smetanových a tyrkysových jednodílných kouscích

Úplně poprvé se v plavkové kolekci této značky objevuje samet na bikinách i jednodílných plavkách v různých střizích a barevných odstínech. Měňavý efekt tohoto speciálního materiálu působí stylově a moderně, v nových plavkách tak zazáříte u moře i u bazénu. Bez ohledu na nejnovější módní trendy se celá kolekce výborně kombinuje, a to i s modely pro běžné denní nošení.

Livia Pillman a Jaona Sanz se ukázaly ve dvoudílných plavkách z kolekceLivia Pillman a Jaona Sanz se ukázaly ve dvoudílných plavkách z kolekce

V jedné barvě

Calzedonia nabízí nejoblíbenější kousky předchozích sezón v jednobarevné základní kolekci. Tu aktuálně rozšiřují nové barevné odstíny, styly a střihy. Těšit se můžete na poslední trendy, jako jsou průstřihy a volánky. Ke slovu se také hlásí inspirace módou 80. let. Renesanci zažívají vysoce vystřižené spodní díly i brazilské kalhotky v moderním pojetí.

Christine Chun a Emi Renata si show pořádně užily v námořnických proužcích v modré a červenéChristine Chun a Emi Renata si show pořádně užily v námořnických proužcích v modré a červené

Letní přehlídka překvapila diváky ve všech směrech a oslovila je napříč generacemi. Nabídla nepřehlédnutelné modely, hravé i klasičtější kousky.

Extra poděkování patří značkám Cotril za zajištění hairstylingu a MAC Cosmetics za zajištění make-upu během show.

Zdroj foto: Calzedonia

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, módní peklo, ostatní, ostatní, sluneční brýle a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu