Módní šperky z počítačů? S Della a jejich recyklovaným zlatem z pc je to možné!

Módní šperky z počítačů? S Della a jejich recyklovaným zlatem z pc je to možné!

24. května 2018, Dell, recyklované zlato, zlato z počítačů, herečka Nikki Reedová, Twilight

Sponzorované odkazy

V dnešní doba je zajímavá tím, že na jednu stranu mnohými věcmi plýtváme, a na stranu druhou se snažíme recyklovat. Se skvělým nápadem teď přišla jedna z předních společností výrobců výpočetní techniky, Dell. Společnost Dell vyrábí notebooky již řadu let a je si vědoma toho, že na jejich výrobu je potřeba zlato.

Spolu s herečkou Nikki Reedovou tak vytvořili limitovanou edici šperků ze starých počítačů. A můžete je mít také vy!

Recyklace, recyklace a zase ta recyklace

Lidem již pomaličku začíná docházet, že ačkoliv je na planetě Zemi velké množství zdrojů, je zapotřebí uvažovat i ekologicky a recyklovat. Na druhou stranu však milujeme vše nové a nablýskané. Toto zajímavé spojení dvou směrů uvažování dalo vznik limitované kolekci šperků The Circular Collection. Kolekce šperků je sice vyrobena ze čtrnácti a osmnácti karátového zlata, ale jedná se o recyklované zlato ze starých počítačů.

Kdo za tím stojí?

Za nápadem stojí jeden z nejvýznamnějších výrobců notebooku, společnost Dell. Pro zvýšení atraktivnosti společnost oslovila známou herečku ze ságy Twilight (Stmívání), Nikki Reedovou. Nikki a společnost Dell tak představili tuto limitovanou edici šperků z recyklovaného zlata získaného ze starých základních desek použitých počítačů a notebooků letos v lednu, v Las Vegas. Představení této ojedinělé kolekce tak tematicky proběhlo při příležitosti konání se největšího veletrhu spotřební elektroniky na světě CES.

Buďte originální se šperky z počítačů

Společnost Dell a herečka Nikki Reedová představili kolekci The Circular Collection jako limitovanou edici. Šperky z této kolekce lze zakoupit v obchodě Bayou with Love. U nás, v České republice, získáte nějaký ten krásný a originální šperk z této kolekce pouze on-line objednávkou. Těšit se tak můžete zejména na prsteny, náušnice a manžetové knoflíčky. Šperky jsou vyrobeny z recyklovaného zlata počítačů, avšak neztrácejí na hodnotě. Jedná se o čtrnácti, až osmnácti karátové zlato. Tímto originální dárkem tak můžete potěšit jak ženy a vyjádřit jejich výjimečnost díky výjimečnému šperku, tak muže. Například manžetové knoflíčky pro ženicha, z limitované kolekce The Circular Collection, vyrobeny z notebooků, asi jen tak někdo nebude mít.

Zdroj foto: Bayou with Love

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, šperky a hodinky a technika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu