Ve víru vůní a líčení

Ve víru vůní a líčení

15. června 2018, kosmetické novinky, Shiseido, Alaia, Juicy Couture, John Varvatos, linky, stíny, řasenka, vůně

Sponzorované odkazy

Již tradičně přichází kosmetická značka Shiseido s dalším balíčkem novinek. Můžete se těšit na oční linky, dále na oční stíny různých barev, novou řasenku či na další krásnou vůni, která vás okouzlí. Shiseido tak opět nezklamalo a pro další sezónu připravilo vše, co má každá žena vždy po ruce ve své kabelce.

Co z těchto výrobků bude právě pro vás tím „must have“? Všechny tyto výobky tentokrát načerpaly inspiraci v daleké japonské kultuře.

řada očních linek Inkstroke eyelinerřada očních linek Inkstroke eyeliner

Linky na oči pro každou kočku

To, že jsou oční linky oblíbené u mnoha žen, je nevyvratitelným faktem. Možná i z těchto důvodů přináší značka Shiseido nové linky, které si oblíbíte. Jedná se o absolutní novinku, jelikož řada očních linek Inkstroke eyeliner je inspirována japonským uměním – kaligrafií. Oční linky jsou totiž gelové, což je absolutní novinkou u tohoto produktu! V kaligrafii jde o harmonii, přesné tahy, disciplínu, ale také o půvab a krásu. Tato řada gelových linek vzdává hold japonskému umění a nabízí tak ultra-přesné použití, hladkou texturu a hluboké barevné tóny. Linky mají měkkou a krémovou texturu, nabízí nový vývoj barev, které ladí téměř ke každé barvě očí, jsou dlouhotrvající a nerozmazávají se (odolné proti potu, vlhku a mazu) a nakonec jsou dermatologicky testovány a nejsou parfemované. Také jejich balení je praktické na cesty, s uzavíratelným kartáčkem. Doporučená cena 1050 Kč.

oční stíny Paperlightoční stíny Paperlight

Jako japonský papír washi

Dalším produktem jsou matné a průsvitné, krémové oční stíny s názvem Paperlight. Název pochází ze zdroje inspirace pro tuto řadu – z japonského papíru washi. Oční stíny totiž pracují na stejném principu, jako papír washi. Paperlight Cream Eye Colour jsou jemné a matné, mohou být až průsvitné, avšak záleží na tom, kolik vrstev nanesete a jakou intenzitu barvy požadujete. Stejnou průsvitnost, která vychází z vrstvení morušových vláken, má japonský papír. Díky tomu pak získává teplo okolního světla, stejně jako tyto stíny. Paperlight Cream Eye Colour mají matný, přesto průsvitný povrch s jemnou strukturou světla, jasné barvy, jemnou a pružnou strukturu (dobře přilnou k pokožce a nevytvářejí tzv. „záhyby“ na víčku) a dlouhotrvající efekt. Jsou dermatologicky testovány a neparfemované. Doporučená cena je 800 Kč.

panoramatická řasenka Full Lash Multi-Dimension Mascarapanoramatická řasenka Full Lash Multi-Dimension Mascara

Panoramatická řasenka

A nakonec je zde z balíčku líčidel Shiseido panoramatická řasenka Full Lash Multi-Dimension Mascara. Řasenka je k dostání v hnědé a černé barvě a přináší nový multi-dimenzní efekt. Vosk je formulován tak, aby přinášel dlouhotrvající siluetu řas a značka Shiseido využívá také lehký práškový vzorec, vytvářející objem řas. Navíc má řasenka tvarovatelný kartáček na řasy – tento panoramatický kartáček rotuje o 360° a ohýbá se až do 30° úhlu. Díky tomu dosáhnete naprosto skvělého efektu a nanesete řasenku rovnoměrně na všechny řasy. Doporučená cena činí 700 Kč.

Pro ni – Alaia NudePro ni – Alaia Nude

Vůně jarních dnů

A nesmí chybět ani novinky v oblasti parfémů. Jedná se o tři parfémy – pro ni, pro něj a pro slečny. Pro ni – Alaia Nude, doporučená cena: 2620 Kč / 50 ml.

  • Vůně sedí, jako šaty ušité na míru. Vzdává tak čest módnímu návrháři, který již není mezi námi.
  • Tóny dřeva, hlavně cedru a santalového dřeva.
  • Ucítíte také teplou fazoli tonka, svěží cardamon a květy pomeranče.

Pro něj – John Varvatos Artisan Pure, doporučená cena: 1580 Kč / 75 ml.

  • Směs citrusů, čerstvých bylin a aroma vyhřátého dřeva z Mexika vytvřejí chladnou, svěží a elegantní pánskou vůni.
Pro něj – John Varvatos Artisan PurePro něj – John Varvatos Artisan Pure

Pro slečny – Juicy Couture Viva La Juicy Soirée, doporučená cena: 1750 Kč / 50ml.

  • Jedná se o hravou a exotickou vůni, díky tónům růžového kiwi.
  • Byla vytvořena pro odvážné mladé dívky, které pomocí ovocných tónů a kětinových teplých tónů, chtějí objevovat tajemství a touží po svobodě a nespoutanosti.
Pro slečny – Juicy Couture Viva La Juicy SoiréePro slečny – Juicy Couture Viva La Juicy Soirée

Zdroj foto: Shiseido

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, líčení a make up, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu