Detox je důležitý: i pro vaše vlasy!

Detox je důležitý: i pro vaše vlasy!

5. července 2018, Natulique, přírodní dánská značka, kosmetika, vlasová kosmetika

Sponzorované odkazy

Nejen na jaře děláme detox našeho těla a pleti. Proč ho tedy nedopřát také našim vlasům? S touto myšlenkou přichází právě dánská přírodní značka Natulique, která se věnuje péči o vlasy. Hlavní myšlenkou je dopřát odpočinek zničeným a unaveným vlasům po dlouhé zimě, plné zimních čepic a kulichů.

Detox bychom podle Natulique měli dopřát také svým vlasům. Ty v zimě často trpí kvůli častému střídání teplot (přechody ze zimy do tepla a obráceně). Také nošení helem, například při lyžování, kulichů a čepic našim vlasům neprospívá. Často jsou zničené, polámané a elektrizují. Také může dojít k tvorbě šupinaté pokožky hlavy a ke vzniku lupů. To vše je dobré nyní ze sebe smýt a vpustit svěží vánek do našich vlasů.

Dánská přírodní značka ví jak na to!

Jelikož značka Natulique pochází z Dánska, zakládá si na tom, aby veškeré její přípravky byly vyvinuty na přírodní bázi, bez použití chemie. Značka tedy přichází s novinkami v podobě šampónu a kondicionéru na vlasy, které vám s jarním detoxem pomohou. Šampón detoxikuje vlasy a pokožku hlavy od nánosů silikonů a minerálních olejů, zatímco kondicionér navrátí vitalitu a sílu vaší hřívě. Oba přípravky jsou BIO, bez použití chemie a jsou vhodné také pro vegany. K dostání jsou ve vybraných kadeřnických salonech a na internetu (natulique.cz).

detoxikující šampón Volume Hairwash do Natulique za 590 Kčdetoxikující šampón Volume Hairwash do Natulique za 590 Kč

Dva kroky detoxu

NATULIQUE Volume Hairwash je prvním krokem detoxu. Tedy jedná se o zmiňovaný detoxikující šampón. Detoxikace probíhá díky přírodním složkám šampónu, které napomáhají látkové výměně mezi pokožkou hlavy a vlasy a zbavují je od nečistot – od stylingových přípravků, až po odumřelou kůži. Složky šampónu tvoří organické a ekologické rostlinné výtažky. Vaše vlasy budou zdravé, silné a navrátí se jim také objem, díky pomerančovému oleji a oleji z olivových listů. Cena 590 Kč za 250 ml.

Volume Conditioner v bio kvalitě a složení za 690 KčVolume Conditioner v bio kvalitě a složení za 690 Kč

NATULIQUE Volume Conditioner použijte jako druhý krok detoxu. Svým BIO složením skvěle doplňuje účinky šampónu a taktéž obsahuje pomerančový olej a olej z olivových listů. Vlasy hloubkově vyživuje a hydratuje a zanechává je jemné a hebké na dotek. Kondicionér je vhodné vmasírovat do vlasů a nechat jej chvíli působit tak, aby opravdu hloubkově regeneroval nejen vaše vlasy, ale také pokožku hlavy. Díky svému složení jej mohou používat také vegani. K dostání v ceně 690 Kč za 250 ml.

Detox vašich vlasů tak zvládnete lehce a hravě – raz, dva!

Zdroj foto: Natulique

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu